The Day We Fight Back

The Day We Fight Back παγκόσμια διαδικτυακή διαμαρτυρία για τις τακτικές της NSA

Η 11η Φεβρουαρίου είναι μια σημαντική μέρα για την καταπολέμηση της μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζεται από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια ευρεία συμμαχία ακτιβιστών, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαμαρτυρηθούν για τις ανεπίτρεπτες ενέργειες της NSA.

The Day We Fight Back

Η ημέρα ονομάστηκε “The Day We Fight Back” και ειναι ουσιαστικά μια μέρα διαμαρτυρίας. Η διαμαρτυρία είχε ανακοινωθεί πριν από ένα μήνα, την παραμονή της επετείου του θανάτου του ακτιβιστή Aaron Swartz.

Οι διαμαρτυρίες θα επικεντρωθούν στην μαζική κατασκοπεία, θα τιμήσουν την μνήμη του Swartz και για υπενθυμίσουν την επέτειο του διαδικτυακού blackout για το SOPA του 2012.

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων στην διαμαρτυρία “The Day We Fight Back” περιλαμβάνει το Electronic Frontier Foundation, Fight for the Future, Free Press, Reddit, Mozilla, Tumblr και πολλούς άλλους.

Μέχρι στιγμής, πάνω από 5.000 ιστοσελίδες έχουν εγγραφεί για τις διαμαρτυρίες που θα ξεκινήσουν αύριο. Οι ιστοσελίδες που θα λάβουν μέρος στη διαμαρτυρία,  θα εμφανίζουν ένα ειδικό banner που θα παροτρύνει τους επισκέπτες να επικοινωνήσουν με το Κογκρέσο, και να τους ζητήσουν να αντιταχθούν στα πρόσφατα νομοσχέδια που αφήνουν την NSA να δρα ανενόχλητα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.097 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).