Η ενημέρωση για τα security updates της Microsoft θα γίνεται μέσω RSS
iGuRu.gr > Η ενημέρωση για τα security updates της Microsoft θα γίνεται μέσω RSS
Η Patch Tuesday της Microsoft, είναι ένα σύνολο από διορθωτικά updates για τα Windows και προϊόντα της εταιρίας, που εμφανίζονται στους υπολογιστές κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα.
Δες περισσότερα άρθρα του iGuRu.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google.
Από εδώ και στο εξής,η Micrοsoft καταργεί τις ενημερώσεις με email για τις Patch Tuesday, οι οποίες περιέχουν πληροφορίες σχετικές με τα υπό διόρθωση bugs και γενικότερα για την ασφάλεια του υπολογιστή.
Η Micrοsoft προχώρησε σε ανακοίνωση πως οι χρήστες στο εξής θα μπορούν να ενημερώνονται για τα security updates μέσω RSS στο κανάλι εδώ.
Η εφαρμογή της νέας μεθόδου είναι άμεση, όποτε από την Patch Tuesday Ιουλίου ενεργοποιείται πλέον το νέο κανάλι επικοινωνίας που θα αφορά στα security updates και σε όσους χρήστες τρέχουν Windows 8, Windows 7 SP1, Windows RT, Windows Server 2008 R2 SP1 και Windows Server 2012.