Νέο δωρεάν θέμα για τα Windows 10 από την Microsoft για τους λάτρεις των γατών

Οι λάτρεις των γατών ας ρίξουν μία ματιά στο νέο δωρεάν θέμα της Microsoft για Windows 10 που μόλις κυκλοφόρησε και αυτή τη φορά οι ταπετσαρίες που περιλαμβάνονται περιέχουν φωτογραφίες από το συμπαθέστατο τετράποδο.

Το θέμα για Windows 10, με την ονομασία Cat Expressions, συνοδεύεται από μια συλλογή από 18 δωρεάν wallpapers που μπορείτε εύκολα να αλλάξετε απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας.

Και φυσικά, δεδομένου ότι προσφέρεται από τη Microsoft, είναι διαθέσιμο χωρίς κανένα απολύτως κόστος και μπορεί να μεταφορτωθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή Windows 10 μέσω από το Microsoft Store.

Από την άλλη πλευρά, αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι αν και τα θέματα συνήθως περιέχουν ήχους και άλλα αρχεία προσαρμογής, στο συγκεκριμένο θα πάρετε μόνο τις εν λόγω ταπετσαρίες.

Επιπλέον το θέμα υποστηρίζεται και από τα Windows 10 στη λειτουργία S. Η συγκεκριμένη έκδοση των Windows 10 δεν επιτρέπει την εγκατάσταση λογισμικού Win32, αλλά δεδομένου ότι το θέμα δημοσιεύεται στο Microsoft Store, μπορεί εύκολα να το κατεβάσει και ο χρήστης που τρέχει αυτήν την πλατφόρμα.

  Microsoft προσθέτει προστασία από phishing στο Office 365

Αφού εγκαταστήσετε το θέμα, μπορείτε να το βρείτε στη Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Θέματα και στη συνέχεια να αλλάξετε απλώς την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας κάνοντας δεξί κλικ στην επιθυμητή επιφάνεια εργασίας.

Βεβαιωθείτε όμως ότι έχετε αποθηκεύσει το υπάρχον θέμα σας, έτσι ώστε σε περίπτωση που κουραστείτε από τις νέες ταπετσαρίες που περιλαμβάνονται σε αυτό το νέο θέμα, να μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη ρύθμιση.

[do_widget id=blog_subscription-3]

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +    =  9