Η Microsoft κυκλοφόρησε για τα Windows 10 τις καλύτερες ταπετσαρίες του Bing

Η Microsoft κυκλοφόρησε για τα Windows 10 μία συλλογή με το όνομα Best of Bing. Πρόκειται για τις καλύτερες ταπετσαρίες που έχει η μηχανή αναζήτησης Bing και που μπορείτε να φορτώσετε στον υπολογιστή σας.

bing windows

Ένα από τα σπουδαία αξιοθέατα της μηχανής αναζήτησης Bing της Microsoft είναι το εκπληκτικό της υπόβαθρο. Για αυτό τον λόγο η Microsoft έχει συλλέξει 18 εικόνες από τις καλύτερες που χρησιμοποιεί το Bing και που μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε και εσείς σαν ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας στα Windows 10.

Με τίτλο Best of Bing, η περιγραφή των υψηλής ποιότητας εικόνων έχει ως εξής: Ταξιδέψτε στον κόσμο μέσω των εκπληκτικών φωτογραφιών του Bing σε αυτό το σύνολο 18 εικόνων, δωρεάν, ως θέμα για τα Windows 10. Μετά τη λήψη της συλλογής, μεταβείτε στην επιλογή Έναρξη > Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Θέματα και κάντε κλικ στο θέμα που προτιμάτε.

Για να εφαρμόσετε και να αλλάξετε αυτόματα τα χρώματα του Windows στο πιο κατάλληλο χρώμα, με βάση την τρέχουσα ταπετσαρία, μεταβείτε στο Έναρξη > Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Χρώματα> και επιλέξτε το “Αυτόματη επιλογή χρώματος έμφασης από το φόντο μου”.

  Προβλήματα στο YouTube, likes, playlists και σχόλια δεν λειτουργούν

Κατεβάστε τη συλλογή στο Microsoft Store από εδώ.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω email

Το email σας για την αποστολή κάθε νέας δημοσίευσης

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

  +  60  =  65

Previous Story

Ακούστε τον άνεμο στον Άρη για πρώτη φορά χάρη στο InSight lander

Next Story

Το Coinbase απολαμβάνει την κατρακύλα του Bitcoin