Τώρα: Windows 365 Switch από το PC σας στο cloud PC με ένα click

Η κυκλοφορία του Microsoft 365 ξεκίνησε το 2021 (η εποχή των υπολογιστών cloud των Windows) με έμφαση στις επιχειρήσεις. Σήμερα πια είναι σαφές ότι η Microsoft σχεδιάζει ένα Windows που τρέχει στο σύννεφο και για τους ιδιώτες χρήστες.

win365 switch task view

Οι Insiders της ς των Windows 11 Insider που είναι συνδρομητές στο cloud PC της Microsoft μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Windows 365 Switch“, Η νέα προσθήκη επιτρέπει να κάνετε εν μεταξύ της τοπικής εγκατάστασης των Windows 11 στον υπολογιστή σας και μιας εγκατάστασης του Windows 365 που υπάρχει στο cloud σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο.

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε το Windows 11 Build 23521 στους χρήστες που παρακολουθούν το Dev Channel. Το πιο ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξη για το Windows 365 Switch, το οποίο θα είναι και για δοκιμαστικές εκδόσεις των Windows 11 στο κανάλι beta. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή στα συστήματα που δουλεύετε με ένα click.

switch to your cloud pc

Η Microsoft περιγράφει τη νέα δυνατότητα Windows 365 Switch σε μια ανάρτηση στο blog της:

“Το Windows 365 Switch παρέχει τη δυνατότητα εύκολης μετακίνησης μεταξύ ενός υπολογιστή με Windows 365 Cloud και της τοπικής επιφάνειας εργασίας χρησιμοποιώντας τις ίδιες γνωστές εντολές πληκτρολογίου, μ με ένα κλικ με το ποντίκι. Το Windows 365 Switch επιτρέπει μια απρόσκοπτη εμπειρία μέσα από τα Windows 11 μέσω της δυνατότητας προβολής εργασιών.”

Η Microsoft συνεχίζει:

“Αυτή η νέα δυνατότητα επαναφοράς είναι εξαιρετικά πολύτιμη για σενάρια φέρτε τη δική σας συσκευή (BYOD από το bring-your-own device) όταν συνδέεστε από τη δική σας συσκευή Windows σε έναν υπολογιστή Cloud που ανήκει σε ασφαλή εταιρεία.”

Με άλλα λόγια, μπορείτε να μεταβείτε από ένα desktop ή φορητό υπολογιστή με Windows 11 σε μια εντελώς ξεχωριστή εγκατάσταση των Windows στο cloud και να επιστρέψετε ξανά ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να εργαστείτε επαγγελματικά στον ιδιωτικό σας υπολογιστή και όλα τα δεδομένα και τα αρχεία πρέπει να είναι αυστηρά διαχωρισμένα μεταξύ τους, προκειμένου να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς προστασίας δεδομένων ή τις απαιτήσεις .

Οι τρέχουσες απαιτήσεις για τη χρήση του Windows 365 Switch:

  1. Endpoints που χρησιμοποιούν Windows 11 (Windows 11 Pro και Enterprise)
  2. Συμμετοχή στο πρόγραμμα Windows Insider (προτιμάται το κανάλι Beta, αλλά υποστηρίζεται επίσης και το κανάλι Dev) τόσο για τα Windows 11 όσο και για το Windows 365
  3. Μία άδεια χρήσης του Windows 365 Cloud PC

Η εναλλαγή από και προς τον υπολογιστή cloud διαρκεί λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, υπόσχεται η εταιρεία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Windows 365 Switch

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).