Δοκιμάστε την νέα έκδοση του Opera με ενσωματωμένο ad-blocker


Το πρόγραμμα περιήγησης Opera μοιράζει μία νέα έκδοση για προγραμματιστές που έχει ενσωματωμένο ένα χαρακτηριστικό αποκλεισμού διαφημίσεων απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης και υπόσχεται ταχύτερους χρόνους φόρτωσης σελίδων.

opera logo

Αν και πρόκειται για μία έκδοση για προγραμματιστές, ο Opera γίνεται ο πρώτος web browser με ενσωματωμένο και ενεργοποιημένο μπλοκάρισμα των διαφημίσεων. Με ταχύτερη φόρτωση ιστοσελίδων, αυξημένη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας και μια λιγότερο παρεμβατική εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο μέσω ενός blocker διαφημίσεων.

O Οpera αν και δεν βρίσκεται στην κορυφή των πιο δημοφιλών browsers (κατέχει την πέμπτη θέση παγκοσμίως, και είναι πίσω από την Microsoft, Google, Firefox και Apple) έχει μια ιστορία στην εισαγωγή καινοτομιών που αργότερα γίνονται κοινές σε μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως η περιήγηση με καρτέλες και τα κλειδώματα στα pop-up.

Η Νορβηγική εταιρεία παρουσίασε το πρώτο πρόγραμμα περιήγησης στο Web για desktop το 1995. Με την άνοδο του smartphone, επικεντρώθηκε στο browser για κινητό, όπου και αποτελεί σήμερα τη μερίδα του λέοντος στα έσοδά της.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε την έκδοση αυτή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news