Το Twitter αγοράζει τη Mitro μια εταιρεία ασφαλείας κωδικών πρόσβασης

Μία πραγματικά καλή είδηση από μια εταιρεία που φαίνεται να την ενδιαφέρει η ασφάλεια των χρηστών της. Το αγόρασε τη μικρή με το όνομα , που εστιάζει στην ασφάλεια των κωδικών πρόσβασης.

Twitter lock

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε από την Mitro στην ιστοσελίδα της, η ομάδα θα δουλέψει για το Τ, και θα επικεντρωθεί σε μια ποικιλία που σχετίζονται με τη γεωγραφική τοποθεσία του χρήστη (geo).

Η εταιρεία δεν θα ενσωματωθεί στο Τwitter, και θα συνεχίσει να αναπτύσσει δικά της προϊόντα που θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να μοιραστούν κωδικούς πρόσβασης σε ένα λογαριασμό. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές στη startup, με την μεγαλύτερη από αυτές να είναι ότι από σήμερα η Mitro θα είναι -.

“Από σήμερα, όλα τα προϊόντα της Mitro θα κυκλοφορούν με άδεια GPL στο Github. Έχουμε εργαστεί σκληρά για να αναπτύξουμε έναν ασφαλή, εύκολο στη χρήση διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για άτομα και ομάδες. Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο και πιστεύουμε ότι η κοινότητα μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε ακόμη περισσότερα. Με αυτό κατά νου, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε συμβουλές και βοήθεια από το Electronic Frontier Foundation (EFF), για τη μετάβαση της Mitro σε ένα βιώσιμο, community-run project,” αναφέρει η ανακοίνωση.

  Ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter ?

Οι άνθρωποι μπορούν να πάνε να ρίξετε μια ματιά στο πηγαίο κώδικα για Github και ελέγξτε το σύστημα για σφάλματα ή ιστοσελίδες που δεν λειτουργεί αξιόπιστα, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να υποβάλει έκθεση στο Mitro να συμβάλει στη βελτίωση του έργου.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  26  =  29