Το Twitter απαγορεύει τα Vines που είναι ακατάλληλα για ανηλίκους

Το Twitter ανακοίνωσε ότι απαγορεύει τη δημοσίευση ακατάλληλου για ανηλίκους ερωτικού οπτικοακουστικού υλικού στην εφαρμογή Vine.
Η δημοφιλής εφαρμογή λειτουργεί περίπου έναν χρόνο και δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να ανεβάσουν βίντεο διάρκειας έξι δευτερολέπτων.

Vine

Μέχρι στιγμής, οι χρήστες δεν είχαν κάποια δέσμευση για το περιεχόμενο των βίντεο, με συνέπεια να παρατηρηθούν φαινόμενα ανεβάσματος πορνογραφικού ή ακατάλληλου για ανηλίκους ερωτικού περιεχομένου.

Πλέον, το Twitter γνωστοποίησε ότι προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα απαγορεύει τη χρήση συγκεκριμένων hashtags, ενώ επιβάλλει και αυστηρότερη ηλικιακή πολιτική στους χρήστες της εφαρμογής Vine.

Στους όρους χρήσης του Vine αναγράφεται ρητώς: «Πορνογραφικό ή ερωτικό περιεχόμενο δεν γίνεται επιτρεπτό στην εφαρμογή, ακόμη και εάν πρόκειται για προσωπικά βίντεο ή οπτικοακουστικό υλικό που χαρακτηρίζεται από τον ιδιοκτήτη του ως ευαίσθητο».

«Δεν έχουμε κάτι εναντίον της δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού στο διαδίκτυο. Απλώς δεν επιθυμούμε να αποτελούμε πηγή για τέτοιο περιεχόμενο» καταλήγει η ανακοίνωση του Twitter.

Πηγή: enet.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.110 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).