UAP – UFO Το Κογκρέσο πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια

Ο Ryan Graves, πρώην υπολοχαγός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και πιλότος F/A-18F, ήταν ο πρώτος πιλότος μαχητικού ενεργού υπηρεσίας που ανέφερε δημόσια τις τακτικές εμφανίσεις των UAP.

Ο πιλότος αναφέρει ότι χρειάζονται περισσότερα δεδομένα για τα μη αναγνωρισμένα ανώμαλα φαινόμενα (UAP από το unidentified anomalous phenomena).

unclassified

“Θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τους πιλότους και άλλους μάρτυρες να εμφανιστούν και να πιέσουν το Κογκρέσο να δώσει προτεραιότητα στα UAP σαν θέμα εθνικής ασφάλειας”, αναφέρει ο Graves σε ένα άρθρο στο The Hill.

Ο πιλότος αναφέρει.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ, πρώην πρόεδροι, μέλη του Κογκρέσου και των δύο πολιτικών παρατάξεων και διευθυντές εθνικών πληροφοριών προσπαθούν να πουν στο αμερικανικό κοινό την ίδια δυσάρεστη αλήθεια που μοιράστηκα δημόσια το 2019:

Αντικείμενα που επιδεικνύουν ακραίες ικανότητες πετούν συνήθως πάνω από τις στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις και τα πεδία εκπαίδευσης. Δεν ξέρουμε τι είναι και δεν μπορούμε να μετριάσουμε την παρουσία τους.

Το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ODNI) δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα τη δεύτερη έκθεσή του για τη δραστηριότητα των UAP. Είναι σύντομη, αλλά τα ευρήματά της είναι αποθαρρυντικά. Τον περασμένο χρόνο, η κυβέρνηση έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες νέες αναφορές αινιγματικών αντικειμένων από στρατιωτικούς πιλότους και συστήματα αισθητήρων. Τα αντικείμενα αυτά δεν μπορούν να αναγνωριστούν και “αντιπροσωπεύουν κίνδυνο για την ασφάλεια των πτήσεων”. Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι ορισμένα UAP ενδέχεται να αντιπροσωπεύουν προηγμένη τεχνολογία, σημειώνοντας “ασυνήθιστα χαρακτηριστικά πτήσης και δυνατότητες απόδοσης”.

Μυστηριωδώς, καμία αναφορά UAP δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι ξένη μέχρι στιγμής.

Γιατί δεν έχουμε περισσότερα δεδομένα;

“Υπάρχει το στίγμα. Ξέρω ότι ο φόβος του στιγματισμού είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, επειδή ήμουν ο πρώτος πιλότος μαχητικού εν ενεργεία που ανέφερε δημόσια τις τακτικές εμφανίσεις των UAP, και δεν ήταν εύκολο. Δεν υπάρχει υποστήριξη ή κίνητρα για το πληρώματα των αεροσκαφών που τους διευκολύνουν να μιλήσουν δημόσια για αυτό το θέμα.

Για να αισθάνονται άνετα οι πιλότοι, θα πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή κουλτούρας εντός των οργανισμών και της κοινωνίας γενικότερα. Έχω δει μόνος μου στα ραντάρ και μίλησα με πιλότους που αντιμετώπισαν παρ’ ολίγον ατυχήματα με μυστηριώδη αντικείμενα στα ανοιχτά της Ανατολικής Θάλασσας που προκάλεσαν μη ασφαλείς ενέργειες αποφυγής και αναφορές ασφαλείας.

Υπάρχουν 50 ή 60 άτομα που πέταξαν μαζί μου το 2014-2015 και έβλεπαν UAP κάθε μέρα. Ωστόσο, μόνο άλλος ένας πιλότος το επιβεβαίωσε δημόσια.

Μίλησα δημόσια το 2019, με μεγάλο προσωπικό και επαγγελματικό κίνδυνο, γιατί δεν γινόταν τίποτα.

Η ίδια η έκθεση του ODNI σημειώνει ότι οι προσπάθειες για τη μείωση του στίγματος ήταν ο κύριος λόγος για την αύξηση των αναφορών φέτος.

“Για να πάρουμε τα δεδομένα και να τα αναλύσουμε επιστημονικά, θα πρέπει να ξεριζώσουμε το παρατεταμένο πολιτιστικό στίγμα των “UFO” από τη δεκαετία του 1950 που εμποδίζει τους πιλότους να αναφέρουν τα φαινόμενα και τους επιστήμονες να τα μελετήσουν.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ δήλωσε ότι όλα τα βίντεο της κυβέρνησης με UFO είναι απόρρητες πληροφορίες και η δημοσιοποίηση τυχόν επιπρόσθετων βίντεο με UFO θα “έβλαπτε την εθνική ασφάλεια”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.110 εγγεγραμμένους.
UAP,UFO

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).