Βγήκε το Brave 1.56 με λειτουργία Off The Record

Το Brave Software κυκλοφόρησε σήμερα στο σταθερό κανάλι την έκδοση 1.56. Η πιο πρόσφατη έκδοση προσθέτει τη λειτουργία Off The Record, προσαρμοσμένες πληκτρολογίου και για διαφάνεια πιστοποιητικού.

brave 1 56

Η έκδοση του σταθερού καναλιού κυκλοφορίας έκανε άλμα από την έκδοση 1.53 στην 1.56. Οι χρήστες Brave μπορούν να επιλέξουν Μενού > Σχετικά με το Brave, για να εμφανίσουν την τρέχουσα έκδοση και να κάνουν το περιήγησης να εκτελέσει μη αυτόματο έλεγχο για ενημερώσεις.

Ένα από τα κύρια νέα χαρακτηριστικά του Brave 1.56 είναι η νέα λειτουργία Off The Record. Η νέα λειτουργία περιήγησης επιτρέπει στους χρήστες του προγράμματος περιήγησης να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους με ευαίσθητες πληροφορίες, χωρίς να αφήνουν αρχεία στη συσκευή.

Η Brave σημειώνει ότι αυτή η λειτουργία έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες επιλογές, όπως η χρήση της λειτουργίας ιδιωτικής περιήγησης. Ένα επιχείρημα για το Off The Record είναι ότι είναι αυτόματη, αλλά σημαίνει επίσης ότι θα λειτουργεί μόνο σε ιστότοπους που υποστηρίζονται.

Η λειτουργία εφαρμόζεται αυτόματα σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν μια σημαία και σε μια προκατασκευασμένη λίστα τοποθεσιών. Οι χρήστες βλέπουν μια προτροπή όταν η λειτουργία υποστηρίζεται σε έναν ιστότοπο, είτε να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Off The Record, είτε να έχουν κανονική πρόσβαση στον ιστότοπο.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό του Brave 1.56 είναι η υποστήριξη προσαρμοσμένων τομεύσεων πληκτρολογίου. Οι χρήστες μπορούν να φορτώσουν το brave://settings/system/shortcuts για να εμφανίσουν τη λίστα των συντομεύσεων.

brave shortcut

Εκεί, βρίσκουν επιλογές για να αφαιρέσουν τις υπάρχουσες συντομεύσεις πληκτρολογίου και να προσθέσουν τις δικές τους συντομεύσεις. Οι διαθέσιμες ενέργειες είναι πολλές και κυμαίνονται από κοινές λειτουργίες όπως Πίσω, Εμπρός και Επαναφόρτωση έως το κλείσιμο καρτελών, την επιλογή της τελευταίας καρτέλας ή την έξοδο από το πρόγραμμα περιήγησης.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό της τελευταίας έκδοσης του προγράμματος περιήγησης Brave είναι η υποστήριξη για διαφάνεια πιστοποιητικού. Η δυνατότητα υποστηρίζεται ήδη από άλλα προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome και Apple Safari.

Η διαφάνεια πιστοποιητικού είναι ένα πρότυπο ασφάλειας στο διαδίκτυο που μπορεί να αποκαλύψει πιστοποιητικά που “δόθηκαν χωρίς να ζητηθούν από τον γνήσιο κάτοχο, όπως κακόβουλα πιστοποιητικά από μια παραβιασμένη αρχή έκδοσης πιστοποιητικών”.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες changelog του Brave 1.56 εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Brave,browser,chromium

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).