Κυκλοφόρησε το Vivaldi 2.6 με abusive Ad-Blocker


Το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi έφτασε στην έκδοση 2.6 και έρχεται με ενσωματωμένο Ad-Blocker

vivaldi

Tο Vivaldi 2.6 εισάγει αυτό που η ομάδα προγραμματιστών του αποκαλεί “abusive Ad-Blocker”, το οποίο είναι ένα νέο εργαλείο που διατείνεται ότι μπλοκάρει τις παραπλανητικές διαφημίσεις, η οποίες βασίζονται σε καταχρηστικές τεχνολογίες.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας εμποδίζει να αφήσετε τον ιστότοπο ή να κάνετε κλικ στο κουμπί “πίσω”, έτσι με αυτή την έκδοση, το Vivaldi κάνει όλα αυτά τα συστήματα άχρηστα.

Το abusive Ad-Blocker (μηχανισμός αποκλεισμού καταχρηστικών διαφημίσεων) λειτουργεί σε μια λίστα ιστότοπων που διατηρείται από την ίδια τη μητρική εταιρεία. Οι προγραμματιστές του Vivaldi λένε ότι ο κατάλογος αποθηκεύεται σε κρυπτογραφημένα συστήματα από άκρο σε άκρο, επομένως δεν αποκαλύπτονται δεδομένα, όταν ο φυλλομετρητής τον ανακτά από τον κύριο διακομιστή.

Επιπλέον, αυτή η νέα έκδοση προσθέτει περισσότερες επιλογές προφίλ, όπως προσαρμόσιμα avatars, προσθήκη και διαγραφή προφίλ και επεξεργασία avatar, απευθείας στο αναδυόμενο παράθυρο.

Υπάρχουν πολλές άλλες βελτιώσεις, όπως επιλογές φιλτραρίσματος αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης, ενισχυμένο πεδίο αναζήτησης που εμφανίζει τώρα το favicon της ενεργής μηχανής αναζήτησης, καθώς και υποστήριξη για ακουστικά Razer. Υπάρχουν επίσης πολλές βελτιώσεις στις επιδόσεις, καθώς η ομάδα ήθελε να βελτιώσει την απόδοση με πολλές ανοικτές καρτέλες ταυτόχρονα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi για Windows , Linux και Mac από εδώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την νέα έκδοση πηγαίνετε εδώ.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news