Κυκλοφόρησε το Vivaldi 2.6 με abusive Ad-Blocker

Το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi έφτασε στην έκδοση 2.6 και έρχεται με ενσωματωμένο Ad-Blocker

vivaldi

Tο Vivaldi 2.6 εισάγει αυτό που η ομάδα προγραμματιστών του αποκαλεί “abusive Ad-Blocker”, το οποίο είναι ένα νέο εργαλείο που διατείνεται ότι μπλοκάρει τις παραπλανητικές διαφημίσεις, η οποίες βασίζονται σε καταχρηστικές τεχνολογίες.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας εμποδίζει να αφήσετε τον ιστότοπο ή να κάνετε κλικ στο κουμπί “πίσω”, έτσι με αυτή την έκδοση, το Vivaldi κάνει όλα αυτά τα συστήματα άχρηστα.

Το abusive Ad-Blocker (μηχανισμός αποκλεισμού καταχρηστικών διαφημίσεων) λειτουργεί σε μια λίστα ιστότοπων που διατηρείται από την ίδια τη μητρική εταιρεία. Οι προγραμματιστές του Vivaldi λένε ότι ο κατάλογος αποθηκεύεται σε κρυπτογραφημένα συστήματα από άκρο σε άκρο, επομένως δεν αποκαλύπτονται δεδομένα, όταν ο φυλλομετρητής τον ανακτά από τον κύριο διακομιστή.

Επιπλέον, αυτή η νέα έκδοση προσθέτει περισσότερες επιλογές προφίλ, όπως προσαρμόσιμα avatars, προσθήκη και διαγραφή προφίλ και επεξεργασία avatar, απευθείας στο αναδυόμενο παράθυρο.

  Το Κόμμα Πειρατών της Σουηδίας κατήγγειλε υπουργό που παραβιάζει τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Υπάρχουν πολλές άλλες βελτιώσεις, όπως επιλογές φιλτραρίσματος αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης, ενισχυμένο πεδίο αναζήτησης που εμφανίζει τώρα το favicon της ενεργής μηχανής αναζήτησης, καθώς και υποστήριξη για ακουστικά Razer. Υπάρχουν επίσης πολλές βελτιώσεις στις επιδόσεις, καθώς η ομάδα ήθελε να βελτιώσει την απόδοση με πολλές ανοικτές καρτέλες ταυτόχρονα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi για Windows , Linux και Mac από εδώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την νέα έκδοση πηγαίνετε εδώ.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


57  +    =  65