VivaLnk Ξεκλείδωμα κινητού μέσω ψηφιακού τατουάζ

VivaLnk: Οι «έξυπνες» φορητές συσκευές έχουν καθιερωθεί εδώ και καιρό, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής ζωής, ενώ τα wearables ακολουθούν μία πιο αργή του αναμενομένου μεν, σταθερά ανοδική δε, πορεία.

VivaLnk VivaLnk VivaLnk

Η εταιρεία VivaLnk, σε συνεργασία με το ΑΤΑΡ (Advanced Technology and Projects) group της Google,  φέρνει αυτούς τους δύο κόσμους κοντά – τουλάχιστον, όσον αφορά στο smartphone Moto X της Motorola – με το ψηφιακό προσωρινό τατουάζ Digital Tattoo, το οποίο, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, είναι ο απλούστερος τρόπος «ξεκλειδώματος» του κινητού, εφόσον «το να ξαναβάζετε το ΡΙΝ σας έχει παλιώσει».

Το τατουάζ είναι μεγέθους κέρματος, χρησιμοποιεί τεχνολογία NFC (Near Field Communication) και ενδείκνυται να το φορά κανείς στον καρπό, για ευκολία χρήσης.

Μετά την τοποθέτηση και τον συγχρονισμό του τατουάζ με το κινητό, αρκεί ένα ελαφρύ άγγιγμα της συσκευής πάνω του για το «ξεκλείδωμά» της.

«Φορέστε το και φύγατε. Το Digital Tattoo θα κρατήσει περίπου πέντε ημέρες (ανάλογα με το δέρμα και τα επίπεδα δραστηριότητας), αντέχοντας σε ντους, κολύμπι, γυμναστική και ο,τιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε» υποστηρίζει η VivaLnk – η οποία αποκαλεί την τεχνολογία την οποία έχει αναπτύξει «eSkin»- στην ιστοσελίδα της.

  3klCon: Αυτοματοποιημένο Recon πρόγραμμα

Ένα «πακέτο» Digital Tattoo περιλαμβάνει 10 τατουάζ- ποσότητα που επαρκεί για παραπάνω από έναν μήνα. Το καθένα συγχρονίζεται με τη λειτουργία NFC unlock του Moto X. «Σκεφτείτε το ως το πρώτο σας βήμα προς ένα wearable μέλλον» προτρέπει η εταιρεία.

Όσον αφορά στις ακριβείς διαστάσεις του, η διάμετρός του είναι 24,13 mm, το πάχος του 160 μm. Η εμβέλειά του είναι 10mm. Η εταιρεία διαβεβαιώνει πως είναι απόλυτα ασφαλές για το δέρμα, καθώς χρησιμοποιούνται ιατρικές κολλητικές ουσίες και έχουν γίνει εκτεταμένες δοκιμές βιοσυμβατότητας. Ωστόσο, σε περίπτωση ερεθισμού ή ενόχλησης συστήνεται η άμεση αποκόλλησή του (ακριβώς όπως θα γινόταν σε ένα τσιρότο) και η παύση της χρήσης του.

Κάθε Moto X μπορεί να χρησιμοποιεί μέχρι πέντε Digital Tattoos, ενώ παράλληλα είναι δυνατή η σύνδεση άνω της μίας συσκευής με το ίδιο τατουάζ. Αν και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο ένα σχέδιο (vortex), όπως σημειώνει η εταιρεία, ετοιμάζονται νέα.

H παραγγελία ενός πακέτου με δέκα τατουάζ είναι δυνατή μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, και το κόστος ανέρχεται στα 9,99 δολάρια. Σύμφωνα με την εταιρεία, επιδιώκεται η επέκταση της συμβατότητάς του έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και με άλλες συσκευές και μελλοντικές εκδόσεις του Android.

  Pwn2Own 2017: Hacked Edge, Ubuntu, Safari, Windows, Firefox, MacOS

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


2  +  7  =