Πώς να βλέπετε τον καιρό στο ημερολόγιο του Outlook


Το γνωρίζετε ότι το Outlook της Microsoft έχει την δυνατότητα να σας δείξει τον καιρό τριών ημερών για τον τόπο που επιθυμείτε? Δείτε πως.

Το Outlook διαθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία που σας δείχνει τον καιρό για τις επόμενες τρεις ημέρες. Δεδομένου ότι το Outlοοk περιέχει και ημερολόγιο, η ένδειξη του καιρού είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό που συνδυάζεται με τα μελλοντικά ραντεβού σας. Αλλά ας δούμε πως θα το ενεργοποιήσετε.

Βήμα 1 : Στο Outlook, κάντε κλικ στο μενού “Αρχείο” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή “Επιλογές”.

Βήμα 2: Στο παράθυρο “Επιλογές του Outlοοk”, μεταβείτε στην κατηγορία “Ημερολόγιο” στα αριστερά. Στα δεξιά, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της οθόνης και ενεργοποιήστε την επιλογή “Εμφάνιση καιρού στο ημερολόγιο”.

Βήμα 3: Επιλέξτε το μετρικό σύστημα θερμοκρασίας που επιθυμείτε (Κελσίου ή Φαρενάιτ) και κάντε κλικ στο κουμπί “OK” (Από προεπιλογή, θα δείτε τις θερμοκρασίες στο Fahrenheit).

Βήμα 4: Στη συνέχεια ανοίξτε το ημερολόγιο στο Outlοοk. Θα δείτε τον καιρό που εμφανίζεται πάνω ακριβώς από το ημερολόγιο. Από προεπιλογή, ο καιρός δείχνει την Νέα Υόρκη. Για να το αλλάξετε, κάντε κλικ στο μικρό μαύρο βέλος στα δεξιά του ονόματος της πόλης και, στη συνέχεια, πατήστε “Προσθήκη τοποθεσίας”.

Βήμα 5: Προσθέστε την τοποθεσία της επιλογής σας στα Αγγλικά- ας πούμε Athens – και το Outlοοk θα σας παράσχει μια λίστα επιλογών που ταιριάζουν με ότι πληκτρολογείτε (προσοχή υπάρχει και η πόλη Αθήνα στην Αμερική). Επιλέξτε το σωστό.

Τώρα, επειδή η Αθήνα είναι μία μεγάλη πόλη, ίσως να μην θέλετε να γνωρίζετε τον καιρό στο κέντρο της, αλλά σε κάποιο περιφερειακό σημείο της, ας πούμε το Γαλάτσι. Άλλωστε ο καιρός μπορεί να ποικίλει αρκετά σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Έτσι αντί να γράψετε το “Athens” γράψτε “Galatsi”,και θα δείτε το Outlook να σας προτείνει το “Galatsio Attikis”, το οποίο είναι και η περιοχή που αναζητάτε. Δοκιμάστε να γράψετε διάφορα ονόματα για να βρείτε την δική σας περιοχή.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news