Διέρρευσαν φωτογραφίες του Windows 10 build 10125

Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 build 10122 από το Fast ring του προγράμματος Windows Insider νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Όμως η εταιρεία φαίνεται ότι έχει ήδη διαθέσει ένα νέο build στους συνεργάτες της και έτσι διέρρευσαν τα πρώτα .Windows 10 build 10125 8

Σύμφωνα με το Ρώσο leaker WZor, οι συνεργάτες της εταιρείας έλαβαν το Windows 10 build 10125.

Με την πρώτη ματιά, το build 10125 δεν έχει και πάρα πολλές αλλαγές σε σύγκριση με το 10122 και φαίνεται να επικεντρώνονται περισσότερο σε βελτιώσεις απόδοσης και διόρθωσης σφαλμάτων και όχι στην εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών.

Ο Gabe Aul, επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider ήδη έχει επιβεβαιώσει ότι από το build 10122 η εταιρεία επικεντρώνεται περισσότερο στις διορθώσεις σφαλμάτων και όχι στην προσθήκη νέων χαρακτηριστικών, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε όλο και πιο κοντά στην επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Windows 10.

Σύμφωνα με τις επίσημες σημειώσεις έκδοσης, το build 10125 φέρνει βελτιώσεις στις , το OneDrive, φέρνει την Πασιέντζα, και στην Alarms & Clock.

Αυτό που θα σας φανεί λίγα αλλά είναι πολύ μεγάλο (προσωπική άποψη) είναι ότι η εταιρεία αποφάσισε επιτέλους να αλλάξει τα απαίσια εικονίδια των φακέλων! Έτσι στις παρακάτω φωτογραφίες θα προσέξετε τα νέα εικονίδια.
Αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο build θα κυκλοφορήσει σύντομα για τα μέλη του Windows Insider.

Περισσότερες θα έχουμε σίγουρα τις επόμενες μέρες καθώς η Microsoft φαίνεται να προσπαθεί να αναπτύξει το νέο λειτουργικό με πολύ ταχύτερους ρυθμούς μετά την ανακοίνωση για την άφιξη του RTM τον Ιούνιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ρώσος leaker WZor είχε αναφέρει ότι το συγκεκριμένο build θα είναι το τελευταίο πριν το RTM. Φυσικά είναι φήμη, αλλά ο Ρώσος φαίνεται να είναι πολύ καλά πληροφορημένος, όπως έχει αποδειχθεί αρκετές φορές.

Δείτε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).