Το Windows 10 build 14342 βγήκε στο Slow Ring


Η Microsoft μόλις διέθεσε το Windows 10 build 14342 για τους εγγεγραμμένους στο Slow Ring του προγράμματος Windows Insider, παρέχοντας το νεότερο build προεπισκόπησης του Anniversary Update που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Συνήθως, όταν η Microsoft διαθέτει νέο build του Windows 10 στο Slow Ring κυκλοφορεί και τις επίσημες εικόνες ISO, που επιτρέπουν μια καθαρή εγκατάσταση. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα ISO θα κυκλοφορήσουν σύντομα, πιθανότατα στις επόμενες μια-δυο μέρες.windows 10

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση, η εταιρεία ετοιμάζει νέο τρόπο εγκατάστασης των Windows από τις εικόνες ISO, και ίσως η καθυστέρηση να οφείλετε σε αυτό.

Το Windows 10 build 14342 έρχεται με πάρα πολλές αλλαγές,και σύμφωνα με την εταιρεία όλα λειτουργούν πιο ομαλά.

Ο Microsoft Edge έχει βελτιωθεί σημαντικά σε αυτό το build και έρχεται με την δυνατότητα εγκατάστασης επεκτάσεων από το Windows Store.

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιήγησης έρχεται τώρα με υποστήριξη της χειρονομίας πλοήγησης swipe, ειδοποιήσεις από το web σε πραγματικό χρόνο, και άλλες βελτιώσεις απόδοσης που το κάνουν λίγο πιο γρήγορο και πιο σταθερό.

Υπάρχουν διάφορες άλλες βελτιώσεις χαρακτηριστικών, αλλά αν θέλετε να τις ανακαλύψετε θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news