Δωρεάν τα Windows 10 σε χρήστες βοηθητικών τεχνολογιών

Η Microsoft έχει ανακοινώσει ότι η 29η Ιουλίου θα είναι η ημερομηνία λήξης της δωρεάν προσφοράς για αναβάθμιση σε 10. Σήμερα όμως η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το της δωρεάν αναβάθμισης θα συνεχίζει να ισχύει για τους χρήστες που χρησιμοποιούν βοηθητικές τεχνολογίες (assistive technologies).

windows 10

Έτσι σύμφωνα με την εταιρεία θα τους επιτρέπεται να εγκαταστήσουν το νέο λειτουργικό σύστημα χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν κάποια άδεια χρήσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τις 29 Ιουλίου, όποιος επιθυμεί να αναβαθμίσει σε Windows 10 από έναν υπολογιστή με ή 8.1 θα πρέπει να πληρώσει μια άδεια χρήσης που κοστίζει 119 δολάρια για τα Windοws 10 Home.

Όμως οι πελάτες της εταιρείας που χρησιμοποιούν βοηθητικές τεχνολογίες, όπως τους αναγνώστες οθόνης, θα συνεχίσουν να μπορούν να αναβαθμίζουν δωρεάν ακόμα και μετά την 29η Ιουλίου.

Ο Hubbell Microsoft αναφέρει:

“Όπως ίσως θα έχετε ακούσει, η προσφορά δωρεάν αναβάθμισης σε Windοws 10 για τους πελάτες μας που τρέχουν Windows 7 ή Windows 8.1 έχει οριστεί να λήξει στις 29 Ιουλίου. Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η προθεσμία δεν ισχύει για τους πελάτες που χρησιμοποιούν βοηθητικές τεχνολογίες. …έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες των υποστηρικτικών τεχνολογιών θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν σε Windows 10 δωρεάν.”

Accessibility and the Windοws 10 Free Upgrade

Η εταιρεία από το Redmond δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως ακριβώς μπορούν οι χρήστες των Windows με τις υποστηρικτικές τεχνολογίες να έχουν την δωρεάν προσφορά, αλλά υποσχέθηκε ότι θα διαθέσει περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες εβδομάδες.

Πάντως μην εκπλαγείτε αν η Microsoft επεκτείνει την προσφορά της:

Διαβάστε: Τα Windows 10 και το Success Story της Microsoft

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).