Windows 10 May 2020 Update προσοχή BSODs

Το είναι πλέον διαθέσιμο για όλους όσους θέλουν να το κατεβάσουν με μη αυτόματο τρόπο, αλλά εκτός από τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που φέρνει, υπάρχουν και μερικά γνωστά θέματα που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν ενημερώσετε.

Παρακάτω θα αναφέρουμε ορισμένα από τα ζητήματα που έχουν ήδη αναγνωριστεί από τη , αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα που πρέπει να γνωρίζετε, καθώς προκαλούν σφάλματα BSODs (από το Screen of Death). Για την πλήρη εικόνα επισκεφτείτε το link που υπάρχει στο τέλος της δημοσίευσης.

Τα παρακάτω γνωστά ζητήματα θα μπορούσαν να προκαλέσουν μόλις εγκατασταθεί το May 2020 Update:

 • Σφάλματα ή ζητήματα κατά τη διάρκεια ή μετά την ενημέρωση συσκευών με ορισμένα προγράμματα οδήγησης ήχου Conexant
 • Προβλήματα κατά τη σύνδεση ή την αποσύνδεση κάποιου Thunderbolt dock
 • Πρόβλημα με παλαιότερα προγράμματα οδήγησης (drivers) για προσαρμογείς ς Nvidia (GPU)

Το σφάλμα με τα drivers του Conexant, εμφανίζεται αμέσως μετά την ενημέρωση στην έκδοση 2004 και μπορεί να οδηγήσει σε BSOD

  LG: Η δύναμη του cloud στην αυτοκινητοβιομηχανία

“Το πρόγραμμα οδήγησης που επηρεάζεται ονομάζεται Conexant HDAudio Driver και μπορείτε να το ελέγξετε στο Device Manager (Sound, video and game controllers) Οι εκδόσεις που επηρεάζονται είναι οι 8.65.47.53, 8.65.56.51 ή 8.66.0.0 έως 8.66.89.00 για τα chdrt64.sys ή chdrt32.sys,” αναφέρει η Microsoft.

Όσον αφορά το πρόβλημα με το Thunderbolt, η Microsoft αναφέρει ότι εμφανίζεται όταν ένα Thunderbolt dock χρησιμοποιείται σε μια συσκευή με ενεργοποιημένη την προστασία DMA Kernel και την πλατφόρμα Hypervisor απενεργοποιημένη.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η Microsoft γνωρίζει τα παραπάνω θέματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Διαβάστε όλα τα γνωστά θέματα όπως τα αναφέρει η Microsoft από το παρακάτω link

https://docs.microsoft.com

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

8 Comments

Leave a Reply
 1. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Εγκατεστησα τα Win10 σε σύστημα dual boot με Linux αλλά δεν έχω αναγνώριση wifi, oμως εάν κάνω ρεσταρτ από λινουξ σε win,τοτε έχω αναγνώριση WiFi…Τι συμβαίνει;και πως διορθώνεται το πρόβλημα;

  • Γιώργο,
   είσαι εδώ για εμάς και τα προβλήματα μας…ευχαριστώ για την απάντηση,μόνο που δεν λύθηκε το πρόβλημα..επαναλαμβάνω.Φευγω με ρεσταρτ , όχι με shutdown απο λινουξ και μπαίνω σε win10 και όλα είναι καλά μια και συνδέεται άμεσα στο wifi και εργάζομαι κανονικά.Τοσο απλά και περίεργα πράγματα….

   • ποιο σύστημα εγκατέστησες πρώτο; Αν φεύγεις με restart από linux και λειτουργεί το wifi στα Windows που είναι το πρόβλημα?

    • Το πρόβλημα είναι ότι αν ξεκινήσω κανονικά τα win, δεν αναγνωρίζει WiFi.πρεπει να φύγω από λινουξ με ρεσταρτ και τότε είναι οκ…ασ τα να πάνε…τελικά μη νομίζεις έτσι για ένα γμτ το ψάχνω…το λινουξ είναι απαιχτο
     Χίλια ευχαριστώ…να μη σε ενοχλώ κι όλας…μπράβο σου…
     Υγ.θα το βρω, που θα μου πάει;
     ..χρόνο θέλει μονο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  22  =  30