Τα Windows 10 δεν έρχονται για όλους στις 29 Ιουλίου

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρχίσει να κυκλοφορεί το τελευταίο OS (Windows 10) της Microsoft. Όμως επειδή ο όγκος των ενδιαφερόμενων είναι πολύ μεγάλος για τους servers της εταιρείας, ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει σταδιακά τα Windows 10. windows 10

Η διανομή λοιπόν θα έρθει σε φάσεις, αρχής γενομένης από την 29η Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ενημερωθεί κάθε υπολογιστής που πληροί τις προϋποθέσεις αναβάθμισης την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας. Η Microsoft αναφέρει ότι επιλέγει ένα σταδιακό roll-out που θα βοηθήσει στη διαχείριση της ζήτησης.

Στην πραγματικότητα, το Redmond θα διαθέσει πρώτα την ενημερωμένη έκδοση στους εγγεγραμμένους χρήστες στο beta testing πρόγραμμα της εταιρείας Windows Insider.

Στη συνέχεια, θα αρχίσει να διαθέτει τα Windows 10 κατά κύματα σε όλους τους άλλους χρήστες που επιθυμούν το αντίγραφο τους.

Αν και η σταδιακή εξάπλωση ακούγεται απογοητευτική, έχει και τα θετικά της. Θα δώσει την ευκαιρία στη Microsoft να παρακολουθεί και να επιδιορθώνει τυχόν προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι χρήστες κατά την αναβάθμιση σε Windοws 10.

  Cloudflare Turnstile ο διάδοχος του CAPTCHA

Όπως συμβαίνει σε κάθε νέο λειτουργικό, λογισμικό, που δεν έχει δοκιμαστεί εκτενώς από εκατομμύρια χρήστες, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν μικροπροβλήματα που θα αντιμετωπιστούν με τον καιρό και με την διάθεση ενημερώσεων.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


4  +  3  =