Μόλις κυκλοφόρησε: Windows 10 Redstone build 14279

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοσης προεπισκόπισης. Το Windows 10 Redstone build 14279 είναι διαθέσιμο για τους που είναι εγγεγραμμένοι στο Fast Ring. To νέο build φέρνει μερικά νέα χαρακτηριστικά, κάτι νέο αφού όλα τα προηγούμενα builds, επικεντρωνόταν αποκλειστικά στη βελτίωση των επιδόσεων και τον καθορισμό σφαλμάτων.windows 10 redstone

Το Windows 10 Redstone build 14270 έρχεται με το Cortana σε περισσότερες γλώσσες (όχι δεν συμπεριλαμβάνει τα Ελληνικά), όπως Ισπανικά (Μεξικό), Πορτογαλικά (Βραζιλίας) και Γαλλικά (Καναδά). Η προσωπικός βοηθός έχει βελτιστοποιηθεί για κάθε χώρα κυκλοφορίας, οπότε θα υπάρχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ανάλογα με τη χώρα που τη χρησιμοποιείτε.

“Για παράδειγμα, στη Βραζιλία το Cortana είναι λάτρης του pasteis τη λιχουδιά που καταναλώνεται σε όλη τη Βραζιλία.” αναφέρει ο Gabe Aul, επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider της Microsoft.

Επιπλέον, η ψηφιακή βοηθός Cortana έχει βελτιωθεί για να θυμάται τα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς. Έτσι με αυτήν την έκδοση, θα σας υπενθυμίζει να διαβάσετε ένα βιβλίο ή να πλύνετε το .

Επιπλέον, το Windows 10 build 14279 είναι το πρώτο που επιτρέπει την εμφάνιση του ίδιου φόντου για την οθόνη και την οθόνη σύνδεσης.

Από σήμερα, θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε μια ταπετσαρία που θα εμφανίζεται και στις δύο οθόνες. Στα μελλοντικά builds, τα Windows θα υποστηρίζουν Spotlight wallpapers. Αυτό σημαίνει ότι η ίδια η Microsoft θα μπορεί να σας αλλάζει ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος αλλά και στην οθόνη σύνδεσης.

Όπως πάντα, το νέο build αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα από ανεπίσημες πηγές.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).