Τα Windows 10 έκδοση 1803 δεν συνεργάζονται σωστά με ορισμένους SSD

Η κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης του Απριλίου 2018 για τα Windows 10 δεν είναι τελικά τόσο απλή υπόθεση, όσο η Microsoft πίστευε ότι θα ήταν. Εκτός από αναφορές σχετικά με μπλε οθόνες και σφάλματα, τώρα προστίθενται και αναφορές για κακή συνεργασία με δίσκους SSD της Toshiba.

Η Microsoft αρχικά επιβεβαίωσε ότι “κάποιες” μονάδες SSD της Intel δεν ήταν συμβατές με τη νέα έκδοση των Windows 10 και στις 8 Μαΐου 2018 συγκεκριμενοποίησε ότι επηρεάστηκαν οι συσκευές Intel SSD 600p Series και Intel SSD Pro 6000p Series.

Αλλά οι δύο σειρές SSD της Intel δεν ήταν οι μοναδικές συσκευές που δεν ήταν συμβατές με τη νέα έκδοση των Windows 10. Ο Woody Leonhard ανέφερε χθες ότι (μερικοί) SSD δίσκοι της Toshiba δεν ήταν συμβατοί. Συγκεκριμένα οι μονάδες SSD της σειράς Toshiba XG4, XG5 και BG3. Η Microsoft επιβεβαίωσε στο φόρουμ των επίσημων απαντήσεων το πρόβλημα αυτό.

Η σύσταση της Microsoft για τους ιδιοκτήτες αυτών των συσκευών είναι να επανέλθουν στην προηγούμενη έκδοση των Windows 10 και να περιμένουν μέχρι την κυκλοφορία μιας έκδοσης που θα λύνει το πρόβλημα και που η εταιρεία ελπίζει να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

  iPhone X Face ID: hacked το καμάρι της Apple

Αν είστε από τους άτυχους και θέλετε να επαναφέρετε το λειτουργικό σας πρόγραμμα Windows στην προηγούμενη έκδοσή του, διαβάστε το σχετικό άρθρο μας με οδηγίες για το πως να το κάνετε.

[do_widget id=blog_subscription-3]

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


67  +    =  71