Τελικά τι θα γίνει αν δεν κάνετε κράτηση στα Windows 10

Από την 1η Ιουνίου η Microsoft άρχισε να εμφανίζει κοινοποιήσεις που προτρέπουν τους χρήστες συστημάτων με Windows 7 και 8 να κάνουν κράτηση των Windows 10 για να να είναι προετοιμασμένοι στις 29 Ιουλίου, όταν κυκλοφορήσει το νέο λειτουργικό σύστημα.windows 10 reserve

Τι θα γίνει όμως αν κάποιος δεν επιθυμεί να κάνει την κράτηση, ή αφαιρέσει την εφαρμογή που στέλνει τις ειδοποιήσεις, γιατί πολύ απλά δεν επιθυμεί να παίξει το παιχνιδάκι της Microsoft; Θα χάσει το promo;

Η Microsoft αναφέρει ότι ακόμα κι αν δεν κάνετε την κράτηση, θα εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 10, καθώς η εφαρμογή “Αποκτήστε τα Windows 10” που υπάρχει στο δίσκο του συστήματός σας θα αρχίσει να σας ειδοποιεί ότι το νέο λειτουργικό σύστημα είναι έτοιμο.

“Μόλις τα Windows 10 είναι διαθέσιμα, θα αρχίσουμε να ειδοποιούμε τις συσκευές ότι η δωρεάν αναβάθμιση τους είναι διαθέσιμη. Απλά ανοίξτε την ειδοποίηση για να προγραμματίσετε την αναβάθμισή σας.

Σημείωση: Ορισμένες κοινοποιήσεις θα έρθουν το συντομότερο μετά την διάθεση των Windows 10, άλλες πάλι μπορεί να βγουν τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες μετά,” αναφέρει η Microsoft.

Έτσι, δεν έχει σημασία αν δεν κάνετε την κράτηση, γιατί δεν θα χάσετε την δωρεάν αναβάθμιση σε Windοws 10 αν είστε ήδη σε Windows 7 ή 8.1.

Ακόμα και αν αφαιρέσετε την εφαρμογή “Αποκτήστε τα Windows 10”, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε σε Windοws 10, όταν γίνουν διαθέσιμα χρησιμοποιώντας το Windows Update.

Για άλλη μια φορά, τα Windοws 10 θα κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουλίου, και η εγκατάσταση αναβάθμισης θα πρέπει να ξεκινήσει αυτόματα εκείνη την ημέρα. Διαφορετικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε μη αυτόματη λήψη των απαραίτητων αρχείων για να ξεκινήσετε.

Όπως και να χει το iGuRu.gr θα είναι εδώ, αν και πιστεύουμε ότι μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της Final έκδοσης, τα Windοws 10 θα έχουν διαρρεύσει από ανεπίσημα κανάλια.

*Ονόματα δεν λέμε ούτε δείχνουμε τα torrent sites και τον Ρώσο WZor.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.098 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).