Ξεχάστε το Windows 10 RTM για αυτή την εβδομάδα

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αναφέραμε ότι η αναμένεται κυκλοφορήσει την έκδοση 10 RTM (Release to manufacturing) αυτή την εβδομάδα, αλλά όπως φαίνεται η εταιρεία δεν τα κατάφερε. Πηγές εντός της εταιρείας ανέφεραν ότι ο στόχος για το sign-off στην έκδοση RTM έχει μετατεθεί για το μέσο της επόμενης εβδομάδας.windows 10 1 Windows 10 RTM

Η καθυστέρηση του Windows 10 RTM δεν έχει επιπτώσεις στους καταναλωτές άμεσα, αλλά έχει σίγουρα στους OEMs οι οποίοι περιμένουν το νέο λειτουργικό για να ξεκινήσουν τη δική τους εσωτερική διαδικασία προσαρμογής του λειτουργικού στις συσκευές τους.

Οι καταναλωτές δεν θα επηρεαστούν άμεσα από την καθυστέρηση, καθώς η αναβαθμίσεις συστημάτων έχουν οριστεί από τις 19 Ιουλίου και η καθυστέρηση δεν θα επηρεάσει αυτή την ημερομηνία.

Η Microsoft έχει αναφέρει ήδη ότι στις 29 Ιουλίου θα αρχίσει να διαθέτει το νέο της λειτουργικό δίνοντας προτεραιότητα στους Windows και στη συνέχεια σε όλους όσους έχουν προ-εγγραφεί για την αναβάθμιση από Windows 7 και 8.

  Τεχνητή νοημοσύνη με μεταμορφωτικά, ανατρεπτικά θαύματα;

Η διαδικασία sign-off ενός νέου λειτουργικού, έχει αρκετούς ελέγχους πριν δοθεί το πράσινο φως, επειδή η έκδοση που θα δοθεί στους OEMs θα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν λιγότερα , αναφέρει το Neowin.

Σε περίπτωση βέβαια που η έκδοση RTM συνεχίζει να χρειάζεται βελτιώσεις, υπάρχει πάντα και η εναλλακτική των ενημερώσεων. Η Microsoft όμως προτιμά να κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται το νέο λειτουργικό σύστημα στα εργαστήρια του Redmond, αντί να περάσει στη διαδικασία των ενημερωμένων εκδόσεων.

Παρόλα αυτά, δεν θα μας εκπλήξει αν υπάρχουν patches από την πρώτη κιόλας μέρα.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).