Έτοιμο το Windows 10 Threshold 2

Σε προηγούμενη δημοσίευση, είχαμε αναφέρει ότι η επερχόμενη ενημερωμένη έκδοση των Windows, Windows 10 Threshold 2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Η Microsoft φέρεται να έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξη της συγκεκριμένης έκδοσης, πριν από την επίσημη κυκλοφορία στις 10 Νοεμβρίου.Windows 10 Threshold 2

Σύμφωνα με μια δημοσίευση του Neowin, η Microsoft έχει ήδη ολοκληρώσει την ανάπτυξη του Windows 10 Threshold 2, που το ονομάζει ενημέρωση Νοεμβρίου. Έτσι η εταιρεία ελέγχει πλέον το σύστημα διανομής για να βεβαιωθεί ότι ο διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά για όλους τους χρήστες.

Το Windοws 10 Threshold 2 θα διανεμηθεί όπως οποιαδήποτε άλλη ενημερωμένη έκδοση, από το Windows Update. Σε αντίθεση με τα νέα builds των Windows 10 αυτή η έκδοση δεν θα εγκαταστήσει το λειτουργικό σύστημα από την αρχή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Windοws 10 Threshold 2 απευθύνεται ειδικά στους χρήστες RTM (αν μπορούμε να το πούμε RTM), οπότε αν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows insider δεν θα βρείτε νέα χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη έκδοση.

  Microsoft: προσθήκη του ιδιόκτητου exFAT στον Linux kernel

*Αναφέρουμε το RTM σε εισαγωγικά καθώς ο όρος από την έναρξη του Windows as a service δεν φαίνεται να έχει νόημα, αφού το λειτουργικό θα είναι υπό ανάπτυξη συνεχώς.

Όσοι όμως έχουν εγκαταστήσει το υποτιθέμενο RTM των Windοws 10 (build 10240) θα ανακαλύψουν αρκετά νέα χαρακτηριστικά, και πολλές βελτιώσεις που έχουν αναπτυχθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

Η Microsoft από την άλλη, για να κάνει την διαδικασία ταχύτερη και ευκολότερη για όλους, θα διαθέσει το λειτουργικό για προ-εγκατάσταση σε όλους τους νέους υπολογιστές που θα πωλούνται με Windοws 10.

Η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Windοws 10 Threshold 2, αλλά είναι πολύ πιθανόν να το πάρουμε την επόμενη εβδομάδα με το Patch της Τρίτης.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +  3  =