Ποια έκδοση των Windows 10 είναι για εσάς;


Είναι γνωστό πια ότι στο τέλος του μήνα, η Microsoft θα κυκλοφορήσει τα Windows 10. Για αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις Home και Pro για να αποφασίσουν ποια τους ταιριάζει καλύτερα, η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο γράφημα για να τους βοηθήσει.windows 10

Τα παρακάτω γραφήματα περιγράφουν με λεπτομέρειες όλες τις διαφορές μεταξύ των Windows 10 Home, Pro, Enterprise, και Education. Για τις επιχειρήσεις, υπάρχει μόνο μία επιλογή και το ίδιο ισχύει για την εκπαίδευση.

Έτσι το παρακάτω γράφημα μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο για τον καταναλωτή που θέλει να γνωρίζει τις διαφορές ανάμεσα στις εκδόσεις Home και Pro.

Θα παρατηρήσετε ότι η έκδοση Enterprise είναι η μόνη έκδοση του λειτουργικού συστήματος που θα έχει Long Term Servicing Branch. Η Microsoft παρέχει αυτή την επιλογή για να διαβεβαιώσει τους εταιρικούς της πελάτες, ότι το λειτουργικό της σύστημα θα υποστηρίζεται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Να αναφέρουμε ότι τα Windοws 10 θα αρχίσει να διανέμονται στους χρήστες από τις 29 Ιουλίου, αλλά η εταιρεία ανέφερε, ότι δεν θα λάβουν όλοι το νέο λειτουργικό σύστημα αυτή την ημερομηνία.

Η εταιρεία θα αρχίσει να διανέμει το νέο λειτουργικό σύστημα κατά κύματα, και πρώτα στους καταναλωτές των οποίων οι υπολογιστές έχουν περάσει περάσει με επιτυχία τη δοκιμή συμβατότητας ξεκινώντας από τους Windows Insiders.

windows

versions

Μπορείτε να κατεβάσετε το PDF σύγκρισης της Microsoft από το παρακάτω link

Download: Windows 10 Comparison Chart (PDF)

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news