Τα Windows 8, ξεπέρασαν τις 200 εκ. άδειες χρήσης

Περισσότερες από 200 εκ. άδειες χρήσης των 8 έχουν πωληθεί μέχρι σήμερα, περίπου ενάμιση χρόνο από την επίσημη κυκλοφορία του λειτουργικού.

Τα νέα για τις πωλήσεις των Windows 8 έρχονται από την Tami Reller, Marketing VP της , η οποία αποκάλυψε το νούμερο των πωλήσεων σε πρόσφατη ομιλία της.

Δεν είναι μυστικό, τα Windows 8 δε πουλάνε όσο θα ήθελε η Microsoft. Αν και οι 200 εκ. άδειες χρήσης είναι αναμφισβήτητα ένα μεγάλο νούμερο αν τα συγκρίνουμε τα αντίστοιχα νούμερα των OS X και , ωστόσο το νούμερο «μικραίνει» σε σύγκριση με τα που γνώρισαν πολύ μεγαλύτερη επιτυχία αλλά και την αποδοχή του κόσμου από το έως σήμερα.

Οι 200 εκ. πωλήσεις στο διάστημα των 16 μηνών που βρίσκονται στην αγορά τα Windows σημαίνει ότι η Microsoft πουλά 12.5 εκ. άδειες χρήσης κάθε μήνα. Το ποσοστό έχει μειωθεί σημαντικά από την για τις πωλήσεις των Windows 8 τον Μάιο του 2013 που ξεπέρασαν τα 100 εκ. με μέσο όρο τις 16.6 εκ. πωλήσεις το μήνα.

  LibreOffice 7.4.3 stable μόλις κυκλοφόρησε

Συγκρίνοντας τις πωλήσεις με τα Windows 7, η προηγούμενη έκδοση των Windows σημείωσε σταθερά νούμερα πωλήσεων από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους με περίπου 20 εκ. πωλήσεις το μήνα και μάλιστα περισσότερες από 240 εκ. πωλήσεις το χρόνο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι οι 200 εκ. πωλήσεις των Windows 8 αφορούν σε άδειες χρήσης που έρχονται μαζί με νέους υπολογιστές και tablets καθώς επίσης και σε αναβαθμίσεις στα Windows 8. Στο νούμερο δε συμπεριλαμβάνονται οι πωλήσεις license σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που αποτελεί ένα σημαντικό μερίδιο πωλήσεων της Microsoft.

Πηγή: pestaola.gr

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).