Έρχονται τα Windows 9 Preview ή Threshold

Η Microsoft φέρεται να είναι είναι απασχολημένη με την προετοιμασία μιας δεύτερης ενημερωμένης έκδοσης για τα Windows 8.1. Φήμες όμως αναφέρουν ότι η εταιρεία είναι επίσης επικεντρωμένη στην ανάπτυξη “των Windοws 9” τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο.

Το ZDNet αναφέρει ότι μια προεπισκόπηση των Windows 9 με την κωδική ονομασία Threshold έχει ήδη εγκριθεί και θα είναι διαθέσιμη αργότερα αυτό το έτος. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η δημόσια προεπισκόπηση θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, λίγο μετά την κυκλοφορία του Windοws 8.1 Update 2. Η Microsoft είχε σχεδιάσει να φέρει πίσω το μενού Έναρξη με το Update 2, αλλά σύμφωνα με τις φήμες σχεδιάζει να το παραδώσει με την έκδοση του Threshold.
windows start menu

Πηγές εξοικειωμένες με τα σχέδια της Microsoft ενημέρωσαν το The Verge ότι η εταιρεία δοκιμάζει εκδόσεις των Windοws που θα φέρουν το μενού Έναρξη από προεπιλογή στα desktops, και θα κρύβουν την υπάρχουσα οθόνη Έναρξης. Η οθόνη εκκίνησης μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου αν κάποιος την επιθυμεί και είναι πιστεύεται ότι η εταιρεία θα κρατήσει αυτή την επιλογή για τους χρήστες των desktop.

  Σύλληψη blogger μετά από μήνυση εκδοτικού οίκου

Η Microsoft αποκάλυψε αρχικά την ιδέα για το επερχόμενο μενού Έναρξης στο συνέδριο προγραμματιστών Build νωρίτερα αυτό το έτος.

Εν τω μεταξύ, το Windοws Update 8.1 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει σαν μέρος των μηνιαίων patches ασφαλείας της Microsoft, τον Αύγουστο που μας έρχεται. Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει τις συνήθεις διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


6  +  4  =