WIRED διέρρευσαν 2,3 εκατομμύρια αρχεία χρηστών

Τον Δεκέμβριο του 2025, δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο 2,3 εκατομμύρια αρχεία χρηστών του περιοδικού WIRED που φέρεται να αποκτήθηκαν από τη μητρική εταιρεία Condé Nast.

Τα πιο πρόσφατα δεδομένα χρονολογούνται από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και περιέχουν διευθύνσεις email και εμφανιζόμενα ονόματα, καθώς και για έναν μικρό αριθμό χρηστών, το όνομά τους, τον αριθμό τηλεφώνου τους, την ημερομηνία γέννησης, το φύλο τους και τη γεωγραφική τους τοποθεσία ή την πλήρη φυσική τους διεύθυνση.

Τα δεδομένα από το WIRED φέρεται να προέρχονται από ένα υποσύνολο των εταιρειών της Condé Nast στα οποία ο hacker ισχυρίζεται ότι έχει πρόσβαση.

Όσοι επηρεάζονται από την διαρροή, καλό θα είναι να αλλάξουν άμεσα κωδικούς πρόσβασης. Αν θέλετε κάποιον αξιόπιστο password manager που δεν αποθηκεύει τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο, προτείνουμε τον Keepass.
Είναι open shource, δωρεάν και διαθέτει plugins για να λειτουργεί σε κάθε συσκευή σας.

follow us
Previous Article

Dr. Rob Pike: Fuck you για τα AI agents

Next Article

Mobile Verification Toolkit (MVT) παρακολουθούν το κινητό σας;

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).