Λύση ασύρματης φόρτισης για iPhone

Η ασύρματη φόρτιση για τα συνεπάγεται τη χρήση άβολων θηκών που δυσκολεύουν σημαντικά τους χρήστες. Την αλλαγή αυτής της κατάστασης φιλοδοξεί να αλλάξει το iQi Mobile.

iqi-mobile

Το εν λόγω πρόγραμμα υπόσχεται την εύκολη, ασύρματη φόρτιση συσκευών iPhone μέσω της θύρας Lightning. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα ασύρματης φόρτισης iQi αφορά τις συσκευές iPhone 5, 5C, 5S και τα iPod touch πέμπτης γενιάς. Το εν λόγω σύστημα είναι στην ουσία ένας δέκτης ασύρματης ενέργειας, με πάχος μικρότερο μίας πιστωτικής κάρτας. Στο παχύτερο σημείο του το iQi φτάνει τα 1,4 χιλιοστά, ενώ στο λεπτότερο μόλις στα 0,5 χιλιοστά.

 

IQI MOBILE

Ο δέκτης προσαρμόζεται στη θύρα Lightning της συσκευής και η υπόλοιπη επιφάνεια απλά διπλώνει στο πίσω μέρος της. Για να συγκρατηθεί στην «πλάτη» του iPhone μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε λεπτή θήκη ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί η παρεχόμενη θήκη του project. Η πρωτοτυπία του προγράμματος είναι ουσιαστικά η δυνατότητα χρήσης οποιασδήποτε θήκης επιθυμεί ο χρήστης, χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση.

IQI MOBILE

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας φόρτισης θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και ένας συμβατός Qi φορτιστής, όπως ο Koolpuck ή ο Koolpad. Πάνω στο διαμέτρου 70 χιλιοστών Koolpuck μπορεί να πραγματοποιηθεί φόρτιση τόσο των iQi όσο και των Qi συστημάτων, δηλαδή των αντίστοιχων συστημάτων ασύρματης φόρτισης για συσκευές. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω μίας θύρας , ενώ σε ότι αφορά την εμφάνισή της η συσκευή είναι λευκή ή μαύρη και συνοδεύεται από επτά «δαχτυλίδια» σιλικόνης διαφορετικών χρωμάτων.Το σύστημα φόρτισης iQi Mobile μπορεί να παραγγελθεί μέσω του Indiegogo, το οποίο χρησιμοποιείται για την αναζήτηση πόρων ώστε το σύστημα ασύρματης φόρτισης να μπορέσει να μπει σε φάση μαζικής παραγωγής.

  Ανεπίσημη εφαρμογή WhatsApp Android πιάστηκε να κλέβει. Σχόλιο του Jake Moore

Πηγή: naftemporiki.gr

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


8  +  1  =