Υποδεχθείτε τα μεταφραστικά φωτοτυπικά μηχανήματα Xerox Easy Translate


Η εταιρεία Xerox εξόπλισε τα φωτοτυπικά μηχανήματα της με την υπηρεσία Easy Translate, η οποία σας επιτρέπει να σαρώσετε ένα έγγραφο και να το φωτοτυπήσετε μεταφρασμένο σε διαφορετική γλώσσα.

translate xerox

Πολλοί από εσάς ίσως να μην τα πάτε και τόσο καλά με τα φωτοτυπικά μηχανήματα αφού γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα, με οθόνες αφής, με scanners, με fax, με άπειρες δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων, με πολλές κασέτες χαρτιών, με αυτόματη τροφοδότηση, με σύνδεση στο δίκτυο κλπ. Κάποιοι ίσως να αναπολούν τα παλιά μηχανήματα που είχαν απλά τα νούμερα για την ρύθμιση του αριθμού αντιγράφων και ένα πράσινο μεγάλο κουμπί “Start”.

Λοιπόν ξεχάστε ότι ξέρατε. Όχι μόνο δεν πρόκειται να απλοποιηθούν ξανά αυτά τα μηχανήματα αλλά εξοπλίζονται συνεχώς με νέες δυνατότητες. H Xerox προσφάτως παρουσίασε άλλη μία επιπλέον υπηρεσία, την αυτόματη μετάφραση εγγράφου κατά την φωτοτύπηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τη γλώσσα που περιέχεται στο έγγραφο και την γλώσσα που επιθυμείτε να μεταφραστεί. Κάτι σαν το Google Translate δηλαδή. Πατάτε το “Start” και έχετε μία φωτοτυπία του εγγράφου σας πλήρως μεταφρασμένη. Δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά και πολύ χρήσιμο σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα για να φτιάξετε άμεσα πρωτότυπους μεταφρασμένους καταλόγους ενός εστιατορίου.

Όμως τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι δωρεάν. Η εταιρεία δεν χρεώνει τις πρώτες 30 μεταφράσεις, αλλά μετά από αυτό υπολογίστε $10 για κάθε 100 σελίδες, ποσό αρκετά υψηλό. Η μετάφραση γίνεται αυτόματα, αλλά εάν χρειάζεστε μία πιο επαγγελματική ακρίβεια, τότε μπορείτε να πληρώσετε την Xerοx ανά λέξη για να σας κάνει την μετάφραση χειροκίνητα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό διαφημιστικό βίντεο της Xerox :

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news