Υποδεχθείτε τα μεταφραστικά φωτοτυπικά μηχανήματα Xerox Easy Translate

Η εταιρεία εξόπλισε τα φωτοτυπικά μηχανήματα της με την υπηρεσία Easy Translate, η οποία σας επιτρέπει να σαρώσετε ένα έγγραφο και να το φωτοτυπήσετε μεταφρασμένο σε διαφορετική γλώσσα.

translate xerox

Πολλοί από εσάς ίσως να μην τα πάτε και τόσο καλά με τα φωτοτυπικά μηχανήματα αφού γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα, με οθόνες αφής, με scanners, με fax, με άπειρες δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων, με πολλές κασέτες χαρτιών, με αυτόματη τροφοδότηση, με σύνδεση στο δίκτυο κλπ. Κάποιοι ίσως να αναπολούν τα παλιά μηχανήματα που είχαν απλά τα νούμερα για την ρύθμιση του αριθμού αντιγράφων και ένα πράσινο μεγάλο κουμπί “Start”.

Λοιπόν ξεχάστε ότι ξέρατε. Όχι μόνο δεν πρόκειται να απλοποιηθούν ξανά αυτά τα μηχανήματα αλλά εξοπλίζονται συνεχώς με νέες δυνατότητες. H Xerox προσφάτως παρουσίασε άλλη μία επιπλέον υπηρεσία, την αυτόματη μετάφραση εγγράφου κατά την φωτοτύπηση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τη γλώσσα που περιέχεται στο έγγραφο και την γλώσσα που επιθυμείτε να μεταφραστεί. Κάτι σαν το Google δηλαδή. Πατάτε το “Start” και έχετε μία φωτοτυπία του εγγράφου σας πλήρως μεταφρασμένη. Δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά και πολύ χρήσιμο σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα για να φτιάξετε άμεσα πρωτότυπους μεταφρασμένους καταλόγους ενός εστιατορίου.

Όμως τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι δωρεάν. Η εταιρεία δεν χρεώνει τις πρώτες 30 μεταφράσεις, αλλά μετά από αυτό υπολογίστε $10 για κάθε 100 σελίδες, ποσό αρκετά υψηλό. Η μετάφραση γίνεται αυτόματα, αλλά εάν χρειάζεστε μία πιο επαγγελματική ακρίβεια, τότε μπορείτε να πληρώσετε την Xerοx ανά λέξη για να σας κάνει την μετάφραση χειροκίνητα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό διαφημιστικό βίντεο της Xerox :

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).