Η Xiaomi παρουσίασε το δικό της αναδιπλούμενο τηλέφωνο

Μέσω ενός βίντεο η εταιρεία Xiaomi παρουσίασε την μέχρι τώρα εργασία της πάνω σε ένα τηλέφωνο που αναδιπλώνεται σε δύο μεριές.

Η Xiaomi έχει στα σκαριά ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο, καθώς ο πρόεδρος της εταιρείας και ο συνιδρυτής κος Lin , το επιβεβαίωσε βγάζοντας στον αέρα ένα teaser που δημοσιεύτηκε στο Weibo. Στο βίντεο, θα δείτε ένα τηλέφωνο μεγέθους , να αναδιπλώνεται στις δύο πλαϊνές του μεριές και να καταλαμβάνει χώρο όσο ένα οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο.

Η οθόνη αλλάζει αυτόματα και προβάλει μόνο το μεσαίο τμήμα της, οπότε δεν χρειάζεται να γυρνάτε τη συσκευή για να κοιτάξετε τα διπλωμένα μέρη της οθόνης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η εταιρεία τοποθέτησε το κουμπί on-off στο κέντρο και στο επάνω μέρος της συσκευής όταν αυτό είναι διπλωμένο και σε κατακόρυφη θέση. Με αυτόν τον τρόπο, το κουμπί ενεργοποίησης είναι εύκολα προσβάσιμο όταν χρησιμοποιείται ως τηλέφωνο.

Ο κος Bin αναφέρει ότι το μέχρι στιγμής εργοστασιακό δείγμα “συνδυάζει τέλεια την εμπειρία ενός τηλεφώνου και ενός tablet”, και αποτελεί το αποτέλεσμα της εργασίας της εταιρείας σε αναδιπλούμενες οθόνες και άλλες τεχνικές προκλήσεις. Ανάφερε επίσης ότι πρόκειται απλά για ένα πρωτότυπο μηχάνημα και ότι η εταιρεία “θα εξετάσει τη μαζική παραγωγή του” αν δεχθεί θετικά online σχόλια από τους καταναλωτές.

  Παράνομη η συλλογή και διατήρηση δεδομένων από τις αρχές

Η Xiaomi έχει δύο πιθανά ονόματα για το πρωτότυπο, Mi Dual και Mi MIX Flex, αλλά αναζητά και επιπλέον προτάσεις.

Δείτε το επίμαχο βίντεο παρακάτω:

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


6  +  4  =