Αποκλεισμός από το Yahoo Mail αν χρησιμοποιείτε Ad Blocker

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο forum των χρηστών του Adblock Plus, η Yahoo φαίνεται να αποκλείει την πρόσβαση στους χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας αν χρησιμοποιούν adblocker.Yahoo Mail-logo

Αρκετοί χρήστες ανέφεραν ακριβώς το ίδιο θέμα και ενώ προσπαθούσαν να δουν το inbox τους βρεθήκαν μπροστά από ένα μήνυμα που έλεγε:

Ωχ … Δεν είμαστε σε θέση να σας εμφανίσουμε το Yahoο Mail. Παρακαλούμε να απενεργοποιήσετε το Ad Blocker για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Yahoο mail.

Σε μια δήλωσή της στο Bits Blog των New York Times, η εκπρόσωπος της εταιρείας Anne Yeh ανέφερε:

“Στη Yahoo, αναπτύσσουμε συνεχώς και δοκιμάζουμε νέα προϊόντα. Αυτή είναι μια δοκιμή που τρέχει για ένα μικρό αριθμό χρηστών του Yahoo Mail στις ΗΠΑ “

Οι διαφημίσεις αποτελούν την κύρια πηγή εσόδων για τους εκδότες που παρέχουν δωρεάν περιεχόμενο στο διαδίκτυο και η δημοτικότητα των νέων ad blocker για κινητά φαίνεται να ανησυχεί τις εταιρείες καθώς η απώλεια εσόδων είναι σίγουρη.

Η Yahoο φαίνεται να είναι η πρώτη μεγάλη εταιρεία που δοκιμάζει τον αποκλεισμό βασικών υπηρεσιών των χρηστών που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ένα ad-blocker, αποδεικνύοντας έμπρακτα, ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για τις διαφημίσεις παρά για τους χρήστες των υπηρεσιών της.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).