Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου το YouTube παρουσιάζει το 4K streaming


Το YouTube θεωρείται όλο και περισσότερο μια πλατφόρμα συνεχούς ροής (streaming) από μόνη της. Όπως φαίνεται πλησιάζει γρήγορα καταξιωμένους παίκτες στην αγορά προσθέτοντας ακόμα πιο γρήγορα νέα χαρακτηριστικά.

Το next big thing είναι τα βίντεο συνεχούς ροής με ανάλυση 4K.

Ξεκινώντας από σήμερα 1η Δεκεμβρίου, θα είναι δυνατό για όλους τους δημιουργούς περιεχομένου να μεταδίδουν σε ανάλυση 4K 1080p. youtube streaming

Το YouTube πάει να καθιερωθεί σαν ένα βίντεο site για όλες τις χρήσεις, και η εταιρεία έσπευσε να τονίσει ότι αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλα γεγονότα όπως καθηλωτικά streaming διοργάνωσης εκδηλώσεων και συναυλιών.

Για τους δημιουργούς αυτό σημαίνει ότι θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μια απίστευτα καθαρή εικόνα και video συνεχούς ροής, κάτι που μπορεί να βοηθήσει να προωθήσει το υλικό τους (και το ταλέντο τους). Και με τα 360 4K live streaming, φτάνουμε κυριολεκτικά στο όριο. Ετοιμαστείτε για συναυλίες και εκδηλώσεις με streaming 360 μοιρών που φαίνονται ευκρινέστερες, καθαρότερες και πιο φωτεινές από ποτέ.

Φυσικά αυτό το χαρακτηριστικό θα επιτρέψει στο YouTube να αυξήσει την έσοδα του στην προσοδοφόρα αγορά e-sports.

Πρόκειται για μια αγορά που πρόσφατα αποτιμήθηκε σε περίπου 1 δις δολάρια, και είναι πλέον σε μια σχεδόν σταθερή φάση ανάπτυξης. Δεδομένου ότι τόσο το Xbox One όσο και το PlayStation 4 ενημερώθηκαν φέτος με βελτιωμένη υποστήριξη για περιεχόμενο 4K, ήταν η τέλεια στιγμή να παρουσιάσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news