Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου το YouTube παρουσιάζει το 4K streaming

Το YouTube θεωρείται όλο και περισσότερο μια πλατφόρμα συνεχούς ροής () από μόνη της. Όπως φαίνεται πλησιάζει γρήγορα καταξιωμένους παίκτες στην αγορά προσθέτοντας ακόμα πιο γρήγορα νέα χαρακτηριστικά.

Το big thing είναι τα βίντεο συνεχούς ροής με ανάλυση 4K.

Ξεκινώντας από σήμερα 1η Δεκεμβρίου, θα είναι δυνατό για όλους τους δημιουργούς περιεχομένου να μεταδίδουν σε ανάλυση 4K 1080p. youtube streaming

Το YouTube πάει να καθιερωθεί σαν ένα βίντεο site για όλες τις χρήσεις, και η εταιρεία έσπευσε να τονίσει ότι αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλα γεγονότα όπως καθηλωτικά streaming διοργάνωσης εκδηλώσεων και συναυλιών.

Για τους δημιουργούς αυτό σημαίνει ότι θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μια απίστευτα καθαρή εικόνα και συνεχούς ροής, κάτι που μπορεί να βοηθήσει να προωθήσει το υλικό τους (και το ταλέντο τους). Και με τα 360 4K streaming, φτάνουμε κυριολεκτικά στο όριο. Ετοιμαστείτε για συναυλίες και εκδηλώσεις με streaming 360 μοιρών που φαίνονται ευκρινέστερες, καθαρότερες και πιο φωτεινές από ποτέ.

Φυσικά αυτό το χαρακτηριστικό θα επιτρέψει στο YouTube να αυξήσει την έσοδα του στην προσοδοφόρα αγορά .

  Έξι δωρεάν, εκκινήσιμα προγράμματα antivirus

Πρόκειται για μια αγορά που πρόσφατα αποτιμήθηκε σε περίπου 1 δις δολάρια, και είναι πλέον σε μια σχεδόν σταθερή φάση ανάπτυξης. Δεδομένου ότι τόσο το One όσο και το 4 ενημερώθηκαν φέτος με βελτιωμένη υποστήριξη για περιεχόμενο 4K, ήταν η τέλεια στιγμή να παρουσιάσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  11  =  20