Το Youtube εισάγει τις κάρτες δωρεάς για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Πρόσφατα, το YouTube έβγαλε για τους χρήστες των Ηνωμένων Πολιτειών τις κάρτες δωρεάς, που επιτρέπουν στους τηλεθεατές να δωρίσουν ένα μικρό χρηματικό ποσό σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του δημιουργού του βίντεο.

donation-cards youtube

Οι κάρτες αυτές επιτρέπουν στους δημιουργούς να επιλέξουν οποιοδήποτε “IRS-επικυρωμένο δημόσιο μη κερδοσκοπικό οργανισμό”. Τα χρήματα αυτά θα αποδοθούν 100% στους επιλεγμένους οργανισμούς χωρίς το YouTube να κρατήσει κάποιο μέρος τους ως παροχή υπηρεσίας.

Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί είχαν ήδη αυτήν την δυνατότητα στα βίντεο τους, αλλά τώρα οι δημιουργοί του YοuTube το κάνουν ευκολότερο επιτρέποντας τους απλούς χρήστες να βοηθήσουν και με τα δικά τους βίντεο.

Οι κάρτες δωρεάς είναι κατά βάση ελάχιστα επεμβατικές. Πρόκειται για ένα pop-up παράθυρο, όπου μπορείτε να κάνετε κλικ στο “away” για να επιστρέψετε στην θέαση του βίντεο, ή να κάνετε μια δωρεά χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από τη σελίδα του YοuTube.

Επί του παρόντος, το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μόνο σε χρήστες του YοuTube στις ΗΠΑ, αλλά η Google σχεδιάζει να ανοίξει το πρόγραμμα σε περισσότερες χώρες κατά τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες, έτσι ώστε “δημιουργοί σε όλο τον κόσμο να μπορούν να βοηθήσουν μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.097 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).