Microsoft: Ναι το παρατραβήξαμε με την επιθετική πολιτική αναβάθμισης

Η Microsoft έχει επικριθεί συχνά για το πόσο επιθετική ήταν με την προσφορά ς σε Windows 10, αφού υπήρξαν και κάποιοι που ανέφεραν ότι το νέο λειτουργικό εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή τους ενώ είχαν αρνηθεί την αναβάθμιση.

Ο Chris Capossela, Γενικός Διευθυντής Marketing της Microsoft, δήλωσε στην τελευταία έκδοση του Windows Weekly ότι πραγματικά η του το παρατράβηξε, επισημαίνοντας ότι υπήρξαν δύο πολύ κρίσιμες εβδομάδες, που οι χρήστες άρχισαν να παραπονιούνται επανειλημμένα για την απροσδόκητη συμπεριφορά του νέου λειτουργικού συστήματος.microsoft

“Η εξεύρεση της σωστής ισορροπίας που δεν πάει πάνω από τη του να είναι πολύ επιθετική είναι κάτι που το προσπαθήσαμε πάρα πολύ αυτό το έτος.” Νομίζω ότι κάναμε το σωστό, αλλά υπήρχε μία συγκεκριμένη στιγμή, ιδίως όταν, το κόκκινο στο παράθυρο διαλόγου εξαφανίστηκε και δεν μπορούσατε να ακυρώσετε την αναβάθμιση.

“Και μέσα σε λίγες ώρες από τα μηνύματα του κόσμου, με τα συστήματα ακρόασης που έχουμε ξέραμε ότι είχαμε πάει πολύ μακριά. Στη συνέχεια, φυσικά, χρειαζόταν κάποιος χρόνος για να αναπτύξουμε μια ενημέρωση που αλλάζει αυτή τη συμπεριφορά. Και οι δύο αυτές εβδομάδες ήταν αρκετά επίπονες και σαφώς χαμηλού φωτισμού για εμάς. Μάθαμε πολλά από αυτό προφανώς.”

Ειλικρινά όταν διαβάζω κάτι τέτοια δεν μπορώ να μην πετάω κακίες, ειδικά για την Microsoft. Λόγω των ημερών όμως θα κρατήσω χαμηλά τους τόνους…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).