Η Red Hat ανακοίνωσε την εξαγορά της CoreOS Linux

Η Red Hat ανακοίνωσε ότι θα εξαγοράσει την CoreOS, μια εταιρία με ηγετικό ρόλο στο Kubernetes, για 250 εκατομμύρια δολάρια. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Συνδυάζοντας τις συμπληρωματικές δυνατότητες της διανομής CoreOS με το Kubernetes και το container χαρτοφυλάκιο της Red Ηat, όπως το Red Ηat OpenShift, η Red Hat στοχεύει στην περαιτέρω βελτίωση της θέσης της στο υβριδικό cloud και containerhouse.Red Hat

Οι της CoreOS, όπως η Tectonic, την διανομής της Kubernetes και του Container , την καθιστούν ένα ελαφρού Linux που είναι φιλικό στα container, που θα συνδυαστούν με το χαρτοφυλάκιο των Kubernetes της Red Ηat.

Σε μια δημοσίευση στο blog, ο CEO της CoreOS, Alex Polvi, αναφέρει:

“Η σχέση της Red Hat και της CoreOS ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια σαν μια ανοιχτού κώδικα αναπτύσσοντας μερικές από τις βασικές καινοτομίες σε containers και κατανεμημένα συστήματα, καθιστώντας τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες πραγματικότητα.
Και οι δύο εταιρείες έγιναν ηγέτες στις κοινότητες που καθοδηγούν αυτές τις καινοτομίες, μεταξύ των οποίων και το Kubernetes, την πρωτοβουλία Open Container Initiative (OCI) και το Cloud Native Computing Foundation (CNCF).”

Από το ξεκίνημά της πριν από λιγότερο από πέντε χρόνια, η CoreOS έχει γίνει ένας από τους κυρίαρχους παίκτες στα container και ο ηγέτης του cloud container Kubernetes.

Κοιτάζοντας μπροστά, η Red Ηat πιστεύει ότι ο συνδυασμός των τεχνολογιών και του προσωπικού της CoreOS στην δυναμική της, θα της δώσει όλα τα απαραίτητα μέσα για να γίνει η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης container ανοιχτού κώδικα. Αυτό, με τη σειρά του, θα βοηθήσει την Red Hat να μετατραπεί σε ακόμα περισσότερη μεγαλύτερη δύναμη στο Cloud.

Ο Paul Cormier, πρόεδρος των προϊόντων και τεχνολογιών της Red Hat, δήλωσε:

“Η επόμενη εποχή της ς οδηγείται από εφαρμογές που βασίζονται σε container που καλύπτουν περιβάλλοντα πολλαπλών και υβριδικών σύννεφων, συμπεριλαμβανομένου του φυσικού, εικονικού, ιδιωτικού cloud αλλά και πλατφορμών δημόσιου cloud, Kubernetes, & containers. Το Linux βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του μετασχηματισμού. Όπως και η Red Hat, έτσι και η CoreOS ήταν ηγέτιδα τόσο στις ανοδικές κοινότητες ανοιχτού κώδικα που τροφοδοτούν αυτές τις καινοτομίες όσο και στο έργο τους στο Kubernetes project.
Πιστεύουμε ότι αυτή η εξαγορά θα σταθεροποιήσει την Red Hat σαν ακρογωνιαίο λίθο του υβριδικού cloud και των σύγχρονων εφαρμογών εφαρμογών. ”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).