Google Maps ενημερωμένη εφαρμογή με μια Μακεδονία. Σκέτη

Η γνωστή μας εφαρμογή Google είναι μια υπηρεσία χαρτογράφησης στο Δια. Η εφαρμογή και η τεχνολογία της υπηρεσίας παρέχεται από την Google και υποστηρίζει πάρα πολλές που βασίζονται σε χάρτες, όπως ας πούμε το Street View.

Προσφέρει χάρτες δρόμων και σχεδιαστή διαδρομών για μεταφορές με τα πόδια, αυτοκίνητο, ποδήλατο ή μέσα μαζικής ς.Google Maps

Με τα μπορείτε να εντοπίσετε διάφορες επιχειρήσεις που έχουν γνωστοποιήσει την θέση τους ανά τον κόσμο.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι δορυφορικές εικόνες του Google Maps δεν ανανεώνονται σε πραγματικό χρόνο, ωστόσο η Google προσθέτει συνεχώς δεδομένα στη Κύρια Βάση δεδομένων της σε και οι περισσότερες από τις εικόνες δεν είναι παλαιότερες από δύο χρόνια.

Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε σε μια δημοσίευση ότι η εφαρμογή θα υποστηρίζει 39 γλώσσες επιπλέον και έτσι θα μπορούν να την χρησιμοποιούν στην τοπική γλώσσα στην: Αφρική, Αλβανία, η Αιθιοπία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία, Βιρμανία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φιλιππίνες, Λετονία, Λιθουανία, Μακεδονία (ναι την αναφέρει Μακεδονία), Μαλαισία, Μογγολία, Νορβηγία, Ιράν, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σουαχίλι, Σουηδία, Τουρκία, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν, Βιετνάμ και Ζουλού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Ελλάδα υποστηρίζεται από την αναβάθμιση που έγινε τον Ιούλιο του 2012. Τότε η χώρα μας ήταν μία από τις 11 που επιλέχθηκαν.

Σημείωση: αναφέρουμε τα Σκόπια σαν Μακεδονία για να τονίσουμε το γεγονός. Φυσικά θα μπορούσε να είναι και μια για αυτούς που περιμένουν θαύματα από άλλη μια “διαπραγμάτευση” σε κάτι που από την αρχή θα μπορούσαν να πουν ότι δεν είναι διαπραγματεύσιμο.

Αποκτήστε τη νέα ενημερωμένη εφαρμογή

Android, iOS, ή την υπηρεσία για το desktop σας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

2 Comments

Leave a Reply
  1. Τι δεν είναι διαπραγματεύσιμο ρε καρκινιάρη τουρκομόγγολε; Νομίζεις ότι τα ξεβράκωτα αδέλφια σου θα μπουν στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ με τέτοιο όνομα; Να κρύβεσαι και να μάθεις από δω και εμπρός να ζεις με φόβο καριόλη γιατί θα βρεθείς και θα αποκτήσεις το τέλος που αρμόζει σε κάθε παρείσακτο εισβολέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).