a8 chip

Νέοι προμηθευτές για το A8 Chip του iPhone 6

a8 chipΗ Apple σύμφωνα με τις τελευταίες , αλλάζει κατασκευαστές chips, αφήνοντας την Samsung και την TSMC, σύμφωνα με την Amkor Technology και τη STATS ChipPAC.

Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η Apple δεν θα στηρίζεται πλέον στη Samsung για την των chips A-, αλλά η κίνηση αυτή έχει προβλεφθεί από αναλυτές εδώ και αρκετό καιρό.

Έτσι ούτε η Samsung ούτε η Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), έχει δεχτεί παραγγελίες για το chip Α8 που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί το 2014, στο νέο 6.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η DigiTimes.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές η την Amkor Technology και η STATS ChipPAC έχουν από ένα 40% επί των συνολικών παραγγελιών της Apple για τον επεξεργαστή A8 επόμενης γενιάς, ενώ το υπόλοιπο 20% θα πρέπει να κατασκευαστεί από την Advanced Semiconductor Engineering (ASE).

Όπως θα παρατηρήσατε, αναφέρουμε τρεις κατασκευαστές chips που θα κατασκευάσουν τις παραγγελίες της Apple, και κανένας από αυτούς δεν είναι ο τρέχων προμηθευτής του A7-chip.

Και ενώ η Samsung φαίνεται να έχει απορριφθεί εντελώς, η TSMC παραμένει στο πλοίο ως προμηθευτής αντιγράφων ασφαλείας, σύμφωνα με τις πηγές.

Ωστόσο, η TSMC θα αρχίσει μαζική παραγωγή του chip Α8 χρησιμοποιώντας την 20nm το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, προσθέτει η δημοσίευση.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).