Η Microsoft ανανεώνει πλήρως το MSN portal

Η Microsoft ανανέωσε πλήρως το του MSN για να το ενσωματώσει καλύτερα με τις άλλες υπηρεσίες της.
Οι αλλαγές εμφανίστηκαν σήμερα (στην Ελλάδα κατά τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου υπήρχε ακόμα το παλιό portal). Το portal είναι σε μορφή beta ακόμα, και έχει έναν πολύ καθαρό σχεδιασμό με στόχο να είναι πιο χρηστικό για τους φίλους της εταιρείας. Ενσωματώνει επίσης διάφορες υπηρεσίες της Microsoft, φέρνει βελτιστοποιήσεις για τις οθόνες αφής και ένα διαδραστικό design που θα αλλάζει μέγεθος ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης της συσκευής.

MSN

Η Microsoft έχει πάνω από 1.000 συνεργάτες επί του σκάφους για να παραδώσει φρέσκο από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από όλο τον κόσμο. Μια διαδραστική ιστο με ειδήσεις αλλά και με πολλές άλλες υπηρεσίες. Πίσω από όλα όμως είναι ο στόχος της εταιρείας να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές του ΜSN και του Bing που μέχρι πριν από λίγο υπήρχαν ξεχωριστά, αλλά η beta ήρθε να τα δέσει μαζί σε ένα portal.

Εν ολίγοις, το ΜSN θα είναι η νέα αρχική σελίδα σας, (αν το χρησιμοποιούσατε) για τις καθημερινές περιπλανήσεις, αναζητήσεις, ενημερώσεις, αγορές, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

One-stop-shop

Το όραμα ενός one-stop-shop που συνδέει όλες τις συσκευές, τις υπηρεσίες και το περιεχόμενο είναι ο στόχος που έχει πραγματικά η Microsoft.

Με το Microsoft ID σας, θα μπορείτε να συνδεθείτε παντού, και όλες σας οι αλλαγές, και οι προτιμήσεις σας θα συγχρονίζονται άμεσα στις διαφορετικές συσκευές σας. Με το ίδιο ID θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας, από υπολογιστές και φορητές συσκευές.

Τι αλλαγές στο ΜSN portal και το ενιαίο περιβάλλον για τις αγορές στην πρώτη σελίδα, μάλλον θα τις δούμε αργότερα σήμερα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).