Έρχεται το αυτό-οδηγούμενο της Apple;

H Guardian, αναφέρει ότι στελέχη υψηλού επιπέδου της Apple συναντήθηκαν με αξιωματούχους της DMV στην Καλιφόρνια για να συζητήσουν που αφορούν το φημολογούμενο αυτό-οδηγούμενο όχημα.Apple Self-Driving

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου από το ανώτερο νομικό σύμβουλο της Apple Mike Maletic και τους συν-χορηγούς της DMV του project για τα αυτό-οδήγούμενα οχήματα, Bernard Soriano, και Stephanie Dougherty.

Η συνάντηση αυτή δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς φημολογείται εδώ και καιρό ότι η Αpple εργάζεται πάνω στο συγκεκριμένο project.

Ωστόσο, τα παιδιά από το Cupertino θα χρειαστεί να ξεπεράσουν την παραδοσιακή μυστικοπάθεια τους, δεδομένου ότι όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων που θέλουν να δοκιμάσουν τα αυτόνομα τους στην Καλιφόρνια θα πρέπει να δίνουν όλα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους.

Όπως αποκαλύπτει η Guardian, η Αpple ασχολείται με το project σε ένα ερευνητικό συγκρότημα στο Sunnyvale, που είναι σχεδόν απλησίαστο ακόμη και από τους επιθεωρητές της πόλης, και φυσικά αυτό οφείλεται στην πολύ σφικτή της Apple.

Η δημοσίευση αυτή μπορεί να είναι ένα οριστικό σημάδι ότι η εταιρεία από το Cupertino θα παρουσιάσει το αυτό-οδήγούμενο όχημα της στο εγγύς μέλλον, αφού σύμφωνα και με προηγούμενες δημοσιεύσεις της Wall Street και του πρακτορείου Reuters, σκέφτεται πολύ σοβαρά τις επιχειρήσεις στον συγκεκριμένο κλάδο, δηλαδή με αυτόνομα αυτοκίνητα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).