Popcorn Browser: online ιστοσελίδα με πειρατικές ταινίες

Η δωρεάν εφαρμογή Popcorn Time έκανε μεγάλο πάταγο όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Ανάλογα πως το έκρινε κάποιος, η εφαρμογή μας έδειχνε πως θα είναι το μέλλον του διαδικτύου και των ταινιών ή ήταν ένα ακόμη εργαλείο για να κάνετε στο διαδίκτυο παράνομο streaming σε .

browser-popcorn

Η εφαρμογή συνδύαζε ένα ταινιών, μία εφαρμογή αναπαραγωγής ταινιών και ενός torrent client σε ένα όμορφο interface, κάτι που η βιομηχανία των μέσων ς απέτυχε να δώσει στο κόσμο για πολλά χρόνια ακόμα και αν βγάλουμε τα torrent από την παραπάνω εξίσωση.

Η αρχική έκδοση του Pοpcorn Time έκλεισε αρκετά γρήγορα, αλλά διάφορα άλλα παρεμφερή προγράμματα κάλυψαν γρήγορα το κενό χρησιμοποιώντας τη αρχική ιδέα και κάνοντας χρήση της τεχνολογίας του Popcorn.

Το Popcorn Browser είναι στημένο με την λογικής της τεχνολογίας του Pοpcorn Time αλλά απλά είναι στο διαδίκτυο. Απαιτεί μόνο ένα σύγχρονο πρόγραμμα ς, για να αρχίσει να κάνει streaming ταινίες στην τοποθεσία σας.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του σε αντίθεση με τις εφαρμογές που βασίζονται στο Pοpcorn Time, δεν χρησιμοποιεί συστήματα του χρήστη για μοιράσει μέσω torrent τα αρχεία πολυμέσων. Αντ ‘αυτού, κάνει κατέβασμα του torrent και μετά το κάνει streaming στο χρήστη, σε συνεχή ροή και στο παρασκήνιο.

Η web υπηρεσία που διαθέτει εμφανίζει τις κατηγορίες των ταινιών στα αριστερά, και μια επιλογή από ταινίες στα δεξιά. Κάθε ταινία έχει  μία μικρογραφία, το όνομά της και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Όταν κάνετε κλικ σε μία από αυτές μια πλαϊνή μπάρα θα ανοίξει εμφανίζοντας επιλογές για να παρακολουθήσετε την ταινία και να διαβάσετε μια μικρή συνοπτική περιγραφή της υπόθεσης.

Υπάρχει, επίσης, μια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε ταινίες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ταινίες σε διαφορετικές ποιότητες, δεν έχετε επιλογές για να παρακολουθήσετε τις ταινίες σε διάφορες γλώσσες. Μπορείτε όμως να βάλετε υπότιτλους και από ότι διαπιστώσαμε συμπεριλαμβάνονται και οι Ελληνικοί.

Είστε πιθανόν να αναρωτιέστε πόσο καιρό θα διαρκέσει αυτό το site. Θα είναι περίεργο αν το δούμε να υπάρχει μέχρι τα Χριστούγεννα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).