Το WikiLeaks απέκτησε τα e-mail του διευθυντή της CIA

Το γνωστό μας WikiLeaks υποστηρίζει ότι έχει λάβει τα περιεχόμενα του προσωπικού λογαριασμού e-mail του διευθυντή της CIA John Brennan. Ο ιδρυτής της ς , υποσχέθηκε ότι θα δημοσιευτούν πολύ σύντομα.WikiLeaks

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο προσωπικός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Brennan έγινε hacked από έναν ανώνυμο που αναφέρει ότι είναι μαθητής γυμνασίου. Ο ατακτούλης μαθητής φέρεται να απέκτησε ευαίσθητα και άκρως απόρρητα δεδομένα από το hack.

Ο έφηβος δημοσίευσε ένα φύλλο του Exel με τα υποτιθέμενα ονόματα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμούς τηλεφώνου και αριθμούς Κοινωνικής Ασφάλισης (SSNs) από 2611 πρώην και νυν αξιωματούχους της υπηρεσίας πληροφοριών.

Ο ανώνυμος έφηβος ανέφερε σαν κίνητρο του την αμερικανική πολιτική, ιδιαίτερα σε σχέση με την ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση.

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών δεν επιβεβαίωσε εάν έχει συμβεί το hack, αλλά το FBI και διάφορες μυστικές (συνήθως έχουν τρία γράμματα, ονόματα δεν λέμε) επί του παρόντος διερευνούν την υπόθεση.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν είναι σημαντικά τα e-mails που φέρεται να , και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να τα δημοσιεύσει το το WikiLeaks.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).