Οι Anonymous θα αποκαλύψουν τις ταυτότητες 1000 μελών της Ku Klux Klan

Οι σχεδιάζουν να αποκαλύψουν τα μέλη της νέας Ku Klux Klan (KKK) στις 24 Νοεμβρίου 2014, ημερομηνία όπου σημειώθηκαν ταραχώδεις διαδηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση Michael Brown στο Ferguson.

anonymous

Σύμφωνα με ένα λογαριασμό στο Twitter λογαριασμό που δημιουργήθηκε ειδικά για την Επιχείρηση KKK (Operation KKK), ένας χάκερ της ς των Anonymous εργαζόταν επί ένα ολόκληρο χρόνο και έχει καταφέρει να αποκτήσουν σε ένα νέο λογαριασμό Twitter της KKK από όπου έχει εξάγει τα δεδομένα περίπου 1.000 μελών της.

“Ku Klux Klan, ποτέ δεν σταματήσαμε να σας παρακολουθούμε”, λέει η ομάδα σε πρόσφατη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στις . “Μετά από στενή παρακολούθηση, που διάρκεσε πολύ καιρό, είμαστε πλέον σίγουρη για την ορθότητα των δεδομένων που έχουμε και που αφορούν την οργάνωσή σας. Είστε αποτρόπαιοι. Ποινικοί. Είστε περισσότερο από εξτρεμιστές. Είστε περισσότερο από ό,τι μια ομάδα μίσους. Μπορείτε να λειτουργήσετε πολύ περισσότερο σαν τρομοκράτες και θα πρέπει να αναγνωρίζεστε ως τέτοια (οργάνωση)”.

opkkk

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Anonymous πήραν τα όπλα εναντίον της ΚΚΚ. Παλαιότερα είχαν καταφέρει να παραβιάσουν έναν από τους επίσημους λογαριασμούς του ΚΚΚ. Τότε, ένας κλάδος της Ku Klux Klan, η Traditionalist American Knights of the Ku Klux Klan (TAKKKK), είχε εκδώσει απειλές που θα ασκήσει θανατηφόρα βία κατά των διαδηλωτών στο Ferguson.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την εκστρατεία στα του Twitter #OpKKK και #HoodsOff.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).