Κατεβάστε την εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο Premiere για Android

Η Adobe έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας βίντεο στον κόσμο, και μέχρι πρότεινος η εφαρμογή αυτή στην έκδοση της για τηλέφωνα έτρεχε μόνο σε iOS με το όνομα Premiere Clip. Όμως η εταιρεία κυκλοφόρησε εχθές το Adobe Ρremiere Clip, μια ελαφριά έκδοση του δημοφιλούς desktop προγράμματος, και για Android. Δωρεάν φυσικά.

Adobe Premiere Clip

Φυσικά το Premiere Clip δεν μπορεί να κάνει ότι και η desktop έκδοση, αλλά είναι αρκετά ισχυρό. Μπορείτε να κάνετε drag and τα clip στη σειρά που θέλετε, να κόψετε κομμάτια και να τα διαγράψετε, και να ρυθμίσετε το φωτισμό και τα εφέ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό με την εύστοχη ονομασία “Συγχρονισμός μουσικής” για να διορθώσετε αυτόματα τα clip σας, ώστε να ταιριάζουν με το ρυθμό του soundtrack σας. Επιπλέον η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια σειρά από μουσικά χαλιά που έχει σε αποθηκευμένα, ή να προσθέσετε τη δική σας . Περιλαμβάνει ακόμα και αυτόματες ισοστάθμισης ήχου για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι είναι στη σωστή ένταση.

Το Ρremiere Clip είχε ξεκινήσει για iOS το περασμένο έτος, και όπως φαίνεται χρειάστηκε αρκετός χρόνος μέχρι να φτάσει και στους χρήστες των Android. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Play Store δωρεάν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).