Κατεβάστε την εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο Premiere για Android


Η Adobe έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας βίντεο στον κόσμο, και μέχρι πρότεινος η εφαρμογή αυτή στην έκδοση της για κινητά τηλέφωνα έτρεχε μόνο σε iOS με το όνομα Premiere Clip. Όμως η εταιρεία κυκλοφόρησε εχθές το Adobe Ρremiere Clip, μια ελαφριά έκδοση του δημοφιλούς desktop προγράμματος, και για Android. Δωρεάν φυσικά.

Adobe Premiere Clip

Φυσικά το Premiere Clip δεν μπορεί να κάνει ότι και η desktop έκδοση, αλλά είναι αρκετά ισχυρό. Μπορείτε να κάνετε drag and drop τα clip στη σειρά που θέλετε, να κόψετε κομμάτια και να τα διαγράψετε, και να ρυθμίσετε το φωτισμό και τα εφέ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χαρακτηριστικό με την εύστοχη ονομασία “Συγχρονισμός μουσικής” για να διορθώσετε αυτόματα τα clip σας, ώστε να ταιριάζουν με το ρυθμό του soundtrack σας. Επιπλέον η εφαρμογή σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια σειρά από μουσικά χαλιά που έχει σε αποθηκευμένα, ή να προσθέσετε τη δική σας playlist. Περιλαμβάνει ακόμα και αυτόματες λειτουργίες ισοστάθμισης ήχου για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι ήχοι είναι στη σωστή ένταση.

Το Ρremiere Clip είχε ξεκινήσει για iOS το περασμένο έτος, και όπως φαίνεται χρειάστηκε αρκετός χρόνος μέχρι να φτάσει και στους χρήστες των Android. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το Play Store δωρεάν.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news