Περισσότερα για το νέο Popcorn Time CE

Τι αλλαγές φέρνει το νέο Popcorn Time CE; Χθες ανακοινώσαμε την επιστροφή της αμφιλεγόμενης streaming υπηρεσίας Popcorn Time. Η δημοφιλής εφαρμογή μαζί την ιστοσελίδα είχε κλείσει μετά από καταγγελίες της MPAA (Motion Picture Association of America) και ξαναγύρισε σαν Popcorn Time CE από το community edition.

Αυτό φυσικά σημαίνει περισσότερους εμπλεκόμενους στην ομάδα ανάπτυξης και σύμφωνα με αυτά που αναφέρουμε παρακάτω, περισσότερη ανωνυμία για την προστασία των προγραμματιστών.Popcorn Time CE

Διευκρινίζουμε ότι η εφαρμογή είναι αρκετά αμφιλεγόμενη νομικά. Σε ορισμένες χώρες, η χρήση του Popcorn Time δεν είναι παράνομη, σε άλλες οι νόμοι είναι αρκετά ασαφείς, και στις Ηνωμένες Πολιτείες, η χρήση της εφαρμογής είναι απαγορευμένη εντελώς.

Η ανακοίνωση για την επανεκκίνηση της υπηρεσίας ήρθε από τον Luretrix2k, ένα χρήστη του reddit, που όπως επισημαίνει δεν ανήκει στην διαχειριστική ομάδα, απλά μεταφέρει τις πληροφορίες.

Ο Luretrix2k αναφέρει:

“Πολλοί από εσάς έχετε δει το άρθρο TorrentFreak για τα 2 παιδιά που συνελήφθησαν στο Brein. Έπρεπε να διαγράψουν όλους τους λογαριασμούς τους, τα links και να σταματήσουν άμεσα την ανάπτυξη της community version. Αυτό δεν θα μας σταματήσει με κάθε τρόπο, αλλά δεν θα αναφέρουμε πια τα άτομα που εμπλέκονται (στην ανάπτυξη) για την προστασία τους.

Έχουμε αντικαταστήσει κάποιες από τις συνδέσεις που συμπεριλαμβάνονται στους εγκαταστάτες και με την ενημέρωση λειτουργούν κανονικά στις εφαρμογές για Windows, Mac και Linux. Θα βρείτε το σύνδεσμο λήψης στην παρακάτω ιστοσελίδα”

Επίσημη ιστοσελίδα για την έκδοση κοινότητας (Popcorn Time CE ή community edition):

http://popcorntime.ml/

Απλά πατήστε λήψη (download) όταν δείτε στο site και να επιλέξετε το λειτουργικό σας σύστημα. Θα κατεβάσετε την αρχική έκδοση από το popcorntime.io με τον ενημερωμένο κώδικα του community edition.

Επίσημο forum συζητήσεων για το Popcorn Time CE (community edition)

Από το forum μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το community edition, να κάνετε ερωτήσεις, να ζητήσετε κάτι ή απλά να συζητήσετε για το νέο software. Το forum όπως καταλάβατε προσφέρει τεχνική υποστήριξη σε όσους δυσκολεύονται με τη νέα υπηρεσία.

http://discuss.popcorntime.ml/

Έχετε vpn.ht*; Ωραία, μόλις συνδεθείτε στο popcorntime.io με vpn.ht θα εμφανιστεί μια επείγουσα επιδιόρθωση.

* Η υπηρεσία vpn.ht ανήκει στην πρώτη διαχειριστική ομάδα του popcorntime.io.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.111 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).