Νέο Windows 10 build 14366 για τους Insiders

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε το 10 build 14366 καθώς ετοιμάζεται εντατικά πια για την ολοκλήρωση του Anniversary Update που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.
windows 10
Ακριβώς όπως και το προηγούμενο build, το νέο Windows 10 build 14366 έρχεται ειδικά για τους που είναι εγγεγραμμένοι στο Fast Ring και φέρνει μόνο νέα χαρακτηριστικά. Είναι σαφές ότι η εταιρεία εστιάζει περισσότερο στον καθορισμό σφαλμάτων και τη βελτίωση της απόδοσης στην ανάπτυξη της επερχόμενης ενημέρωσης.

Όσον αφορά τα δύο νέα χαρακτηριστικά, υπάρχει μια εντελώς νέα επέκταση του Office Online για τον browser Edge της Microsoft. Η επέκταση δίνει γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint, OneNote, και Sway on-line και δίνει την δυνατότητα συνεργασίας του προγράμματος περιήγησης με όλα τα έγγραφα που είναι συμβατά με το Office.

To επόμενο νέο είναι μια ενημερωμένη έκδοση του Windows Store που φέρχει την στην έκδοση 11606.1000.43.0. Η ενημερωμένη έκδοση υποτίθεται ότι θα διορθώσει σφάλματα που έχουν ανακαλύψει οι Insiders. Με το τελευταίο build, το Windows Store σταμάτησε να λειτουργεί σε αρκετούς υπολογιστές, ή χρησιμοποιούσε πάρα πολλούς πόρους συστήματος.

Το Anniversary Update αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και όπως φαίνεται το κυνήγι των σφαλμάτων έχει ήδη ξεκινήσει.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).