Pushbullet αποστολή SMS & αρχείων από τον υπολογιστή σας

Σήμερα και λόγω των ημερών, θα μιλήσουμε για την Pushbullet, που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου ή και αρχεία από τον σας.

Ας δούμε πως γίνεται αλλά και την τητα της υπηρεσίαςPushbullet

Εγκαταστήστε την Pushbullet στον υπολογιστή σας και στο Android τηλέφωνο σας. Πραγματοποιήστε μια εγγραφή στην υπηρεσία για δωρεάν λογαριασμό. Αυτός ο λογαριασμός θα ενοποιήσει τη με Android με τον υπολογιστή σας, και θα μπορείτε να συγχρονίζετε την επιφάνεια εργασίας σας με όσες συσκευές Android θέλετε, αρκεί να χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό.

Αυτή η πλατφόρμα, παρά του ότι διαφημίζεται για την δυνατότητα αποστολής από τον υπολογιστή σας, είναι ικανή να κάνει πολλά περισσότερα.

Με την υπηρεσία μπορείτε να στέλνετε αρχεία (25MB τη φορά), να βλέπετε όλες τις ειδοποιήσεις του τηλεφώνου σας και ακόμα να αλληλεπιδράτε με τις επαφές σας μέσω του WhatsApp και του Messenger, από τον υπολογιστή σας.

Για να στείλετε ένα μήνυμα από τα Windows, ανοίξτε την εφαρμογή Pushbullet και κάντε κλικ στην καρτέλα SMS και επιλέξτε την επαφή στην οποία θέλετε να στείλετε το μήνυμα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα του WhatsApp, αλλά και του Facebook Messenger.

Η υπηρεσία σας επιτρέπει την αποστολή 100 SMS δωρεάν το μήνα. Για περισσότερα διαβάστε τους όρους από το που υπάρχει στο τέλος της δημοσίευσης.

Το Pushbullet παρέχει αμφίδρομη επικοινωνία, δηλαδή, μπορείτε να στείλετε αλλά και να λάβετε μηνύματα και αρχεία.

Οι ειδοποιήσεις τώρα: μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στον υπολογιστή σας κάθε φορά που συμβαίνει κάτι στο τηλέφωνό σας. Αυτό σας βοηθά να εστιάσετε στην εργασία σας χωρίς να χρειάζεται να κοιτάτε συνεχώς στο τηλέφωνό σας.

Σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης, μπορείτε να απαντήσετε κάνοντας κλικ στην ειδοποίηση που εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο για να μιλήσετε.

Διαβάστε παραπάνω

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.101 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

One Comment

Leave a Reply
  1. Είμαι σε διαδικασία πώλησης μέσω PayPal πρέπει να πληρώσω όλο το ποσό ή μόνο τα μεταφορικά και μετά να πιστωθουν στο λογαριασμό μου; Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).