Call of Duty: WW2 πως σκοτώθηκε στην πραγματικότητα ένας αθώος

Ένας αθώος πυροβολήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου, σε ένα περιστατικό που προήλθε μετά από μια μάχη στο Call of Duty. Οι εμπλεκόμενοι παίχτες στο περιστατικό, χρησιμοποιούσαν σαν ψευδώνυμα τα M1ruhcle και Baperizer και φέρεται να ήταν συμπαίκτες στην ίδια του Call of Duty: WW2.Call of Duty

Όλα ξεκίνησαν για ένα στοίχημα 1,50 δολαρίων

Οι παίχτες ήρθαν σε αντιπαράθεση όταν έχασε η ομάδα τους από μια άλλη σε ένα online game με στοίχημα $1,50.

Η διαφωνία προχώρησε όταν ο M1ruhcle διέρρευσε τα προσωπικά στοιχεία του Baperizer διαδίκτυο. Αμέσως μετά η κίνηση του Baperizer είχε να αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο φίλος του.

Πως;

Ο Baperizer φέρεται να έκανε swatting στον M1ruhcle, δηλαδή κάλεσε την Αστυνομία στο στίτι του καταγγέλλοντας μια παράνομη ενέργεια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο φαρσέρ δήλωσε στην Αστυνομία μια διαμάχη με φόνο…

Τι έγινε;

Ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας της Wichita, Troy Livingston δήλωσε ότι το αστυνομικό του τμήμα έλαβε μια κλήση την Πέμπτη από ένα άτομο που ισχυριζόταν ότι είχε διαφωνήσει με τη μητέρα του. Ο καλών ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε τον πατέρα του στο κεφάλι και ότι κρατούσε τη μητέρα του, τον αδερφό του και την αδελφή του σαν ομήρους.

Η αστυνομία φυσικά έστειλε μια μονάδα SWAT έτοιμη για ένα περιστατικό ομηρίας στη διεύθυνση του καλούντος.

“Ένας άνδρας ήρθε στην μπροστινή πόρτα”, δήλωσε ο Livingston σε μια συνέντευξη Τύπου. “Όταν ήρθε στην μπροστινή πόρτα, ένας από τους αξιωματικούς μας έβγαλε το όπλο του”.

Τα μέλη της οικογένειας είπαν στο KWCH12 ότι η αστυνομία είπε στον άνδρα να βγει με τα χέρια του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε.

Ο άντρας, που το αληθινό του όνομα ήταν Andrew Thomas Finch, 28 ετών, υπέκυψε λίγο αργότερα στο τοπικό νοσοκομείο. Η οικογένεια δήλωσε ότι δεν συνήθιζε να παίζει α στο διαδίκτυο και ότι δεν είχε όπλο. Ο Finch ήταν ο πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας επτά και δύο ετών.

Η αστυνομία αυτή τη στιγμή προσπαθεί να αναγνωρίσει όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται στο περιστατικό, και βέβαια διερευνά τις ενέργειες της ομάδας SWAT.

Η αστυνομία της Wichita κυκλοφόρησε το ηχητικό μήνυμα που δέχτηκε μέσω του 911, αλλά και ένα βίντεο από μια κάμερα που υπήρχε πάνω στον αστυνομικό σώμα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).