Android: ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας σας

Android: Η εξοικονόμηση διάρκειας ζωής της ς αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τους όλους τους χρήστες smartphones. Όμως πέρα ​​από τη διατήρηση της διάρκειας ζωής μπαταρίας στην καθημερινή χρήση, έχετε σκεφτεί ποτέ τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας;

Με την πάροδο του χρόνου, οι μπαταρίες φθείρονται, όπως είδαμε και πρόσφατα με την περίπτωση επιβράδυνσης του iPhone.

Οι μπαταρίες δεν μπορούν να κρατήσουν μια φόρτωση όπως το έκαναν αρχικά, και έτσι η χρήση της συσκευής σας μειώνεται γρηγορότερα κατά τη διάρκεια της μέρας ακόμα και η μπαταρία σας είναι πλήρως φορτισμένη. Έτσι, φαίνεται να είναι πολύ σημαντικό το να μπορείτε να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας του τηλεφώνου σας για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για τη διατήρηση της.

Παρακάτω θα δούμε μια δωρεάν εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να το κάνετε στο Android.Android

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Accubattery. Δεν είναι η μόνη που ασχολείται με την κατάσταση της μπαταρίας σας, αλλά φαίνεται να κάνει εξαιρετική .

Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή θα σας εμφανίσει μια σύντομη εισ για το τι κάνει, συμπεριλαμβανομένης και μιας έρευνας για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έχουν διαπιστώσει ότι με τη φόρτιση μόνο της μπαταρίας σας στο 80 τοις εκατό κατ ‘ανώτατο όριο (αντί στο 100 τοις εκατό), μπορείτε να αυξήσετε τη μακροζωία της μπαταρίας σας αρκετά.

Τελικά, θα σας εμφανίσει ένα ρυθμιστικό πάνελ, απ'όπου μπορείτε να ρυθμίσετε μια ειδοποίηση .

Η εφαρμογή συνιστά να ρυθμίσετε το όριο στο 80%, αλλά μπορείτε να επιλέξετε και κάποιο διαφορετικό αν θέλετε. Μετά από αυτό, η εφαρμογή θα τρέξει μια γρήγορη βαθμονόμηση και είστε έτοιμοι.

Για να δείτε τα αποτελέσματα, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας κανονικά για λίγο.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, η εφαρμογή Accubattery θα συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζεται για την μπαταρία του τηλεφώνου σας και τη χρήση της, και θα σας εμφανίσει τα στατιστικά στοιχεία. Θα εμφανισει αποτελέσματα μετά από μία ή δύο ημέρες χρήσης, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο αξιόπιστα μετά την χρήση της εφαρμογής για εβδομάδες ή και μήνες.

Η εφαρμογή θα σας εμφανίσει το πόσο διαρκεί η μπαταρία σας στην καρτέλα αποφόρτιση, αλλά και λεπτομέρειες για τη μέση κατανάλωση μπαταρίας, τη χρήση ανά εφαρμογή και άλλα.

Χρησιμοποιήστε την καρτέλα Φόρτιση για να δείτε πόσο γρήγορα φορτίζεται η συσκευή σας και την καρτέλα Υγεία (Health) για να ελέγξετε τη φθορά της μπαταρίας σας και να δείτε πώς συγκρίνεται με μια καινούργια.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).