Windows 10 April 2018 και για επιχειρήσεις: Τι σημαίνει αυτό;

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Windοws 10 στην έκδοση 1803, ή April 2018 Update όπως είναι γνωστό είναι έτοιμο για τις . Έτσι η εταιρεία, μετακίνησε την έκδοση στο semi-annual .
Το υποτίθεται ότι ενημερώνεται κάθε έξι μήνες, όπως λέει και το όνομά του, και είναι γνωστό ότι περιέχει το Current Branch for Business.

Μιλάμε για ένα ιδιαίτερο κανάλι ενημέρωσης για τις Enterprise εκδόσεις των Windοws 10.Windows 10

Οι ενημερώσεις καθυστερούν για αυτές τις εκδόσεις των Windows 10, αφού πρώτα θα πρέπει να περάσουν από το κανάλι ενημερώσεων που απευθύνεται στους καταναλωτές. Να υπενθυμίσουμε ότι καταναλωτές θεωρούνται αυτοί που δεν πλήρωσαν το Windows 10, οι κοινοί θνητοί που ενημέρωσαν κάποιο παλαιότερο λειτουργικό στης εταιρείας “δωρεάν” στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

Έτσι οι επιχειρήσεις που έχουν πληρώσει τα Windows (Enterprise εκδόσεις) λαμβάνουν ενημερώσεις από το semi-annual channel αρκετούς μήνες μετά τη επίσημη κυκλοφορία της ενημέρωσης για τους καταναλωτές. Η Microsoft είχε αναφέρει παλαιότερα ότι η ενημερώσεις θα έρχονται κάθε 4 μήνες περίπου μετά τη γενική διαθεσιμότητα, αλλά όπως φαίνεται το Windows 10 April 2018 Update κυκλοφόρησε νωρίτερα.

Συγκεκριμένα η Microsoft διέθεσε επίσημα το Windows 10 April 2018 Update στις 30 Απριλίου, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία προώθησε τη νέα έκδοση των Windows στο semi-annual channel σε λιγότερο από 3 μήνες.

Αυτό το κατάφερε γιατί για πρώτη φορά χρησιμοποίησε AI και για να διανείμει τη νέα ενημέρωση.

Τα Windows 10 μέχρι σήμερα υπάρχουν σε 700 εκατομμύρια ενεργές συσκευές (κάθε μήνα) και σχεδόν 250 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη το Windows 10 April 2018 Update σύμφωνα με τα στοιχεία της Microsoft.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η άμεση ενημέρωση των συστημάτων σας με την κάθε νέα κυκλοφορία των Windows 10, είναι λάθος τακτική.
Το να περιμένετε την προώθηση της ενημερωμένης έκδοσης στο semi-annual channel και μετά να αναβαθμίσετε ίσως σας γλυτώσει από πάρα πολλές περιπέτειες και κακοτοπιές.
Για όσους δεν κατάλαβαν, το διάστημα που μεσολαβεί από την πρώτη κυκλοφορία κάθε νέας ενημερωμένης έκδοσης των Windows 10 μέχρι την προώθηση της έκδοσης στο Current Branch for Business, μεσολαβούν επιδιορθώσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται και αποστέλλονται στην Microsoft μέσω των καναλιών τηλεμετρίας.

Εφόσον λοιπόν η Microsoft δεν φαίνεται να φροντίζει το μέσο καταναλωτή, αλλά επικεντρώνει όλες της τις προσπάθειες για να παραδώσει καλύτερες στις επιχειρήσεις (που τα σκάνε), καλό θα ήταν να φροντίσετε μόνοι σας τον εαυτό σας.

____________________________

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).